Honig Basis voor italiaanse kruidensaus
1.99

Honig Basis voor italiaanse kruidensaus

68 g

Met de Honig mix voor Italiaanse kruidensaus maak je snel en makkelijk een lekkere pasta.

  • Italiaanse kruidensaus voor 3 a 4 personen
  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • Vol met natuurlijke ingredienten
  • Varieer met je favoriete groenten

Andere kochten ook

Honig Basis voor macaroni en spaghetti € 1,99 41 g
Honig Basis voor lasagnesaus € 1,99 125 g
Honig Basis voor tagliatelle roomsaus € 1,99 62 g
Honig Basis voor spaghettisaus bolognese € 1,99 41 g
Honig Basis voor italiaanse kruidensaus € 1,99 68 g

Inhoud en Gewicht

  • 68 g

Kenmerken

Recyclebaar

Contactgegevens

Honig Consumentenservice
Antwoordnummer 98057, 1000 VA Amsterdam.

Website
www.honig.nl

Extra informatie

Honig basis voor Italiaanse kruidensaus is een mix met kruiden en specerijen waarin onder andere basilicum, salie en paprikapoeder zit. Door het toevoegen van verse ingredienten, zoals groenten en vlees, zet je snel en makkelijk een heerlijke maaltijd op tafel. Deze mix is goed voor een maaltijd van 3 tot 4 personen en staat in slechts 20 minuten op tafel. Kook zoals de algemene bereidingswijze of garneer de pasta eventueel met wat geraspte kaas om te varieren. Vergeet niet om je eigen draai eraan te geven! Dus aan tafel met honig!

Merk

Honig

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Mixen in water of melk:
Zelf toevoegen 300 g Honig Spaghetti Original 300 g rundergehakt 400 g Provençaalse wokgroenten 250 g cherrytomaatjes 1 grote rode paprika 2 eetl. verse basilicum 500 ml water Variatie tip? Garneer eventueel met wat geraspte kaas! 1. Kook de spaghetti zoals op de verpakking ervan is aangegeven. 2. Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan. Bak het gehakt rul en bruin. Bak de wokgroenten en de in stukjes gesneden paprika ca. 2 tot 3 minuten mee. Voeg daarna de gehalveerde cherrytomaatjes toe. 3. Voeg 500 ml water en Honig basis voor Italiaanse Kruidensaus toe. Breng het geheel al roerend aan de kook. 4 Laat de saus onder af en toe roeren ca. 2 minuten zachtjes doorkoken. Serveer de saus over de spaghetti en garneer het gerecht met de verse basilicum. 20 min

Bereiding

Zelf toevoegen
300 g Honig Spaghetti Original
300 g rundergehakt
400 g Provençaalse wokgroenten
250 g cherrytomaatjes
1 grote rode paprika
2 eetl. verse basilicum
500 ml water

Variatie tip?
Garneer eventueel met wat geraspte kaas!

1. Kook de spaghetti zoals op de verpakking ervan is aangegeven.
2. Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan. Bak het gehakt rul en bruin. Bak de wokgroenten en de in stukjes gesneden paprika ca. 2 tot 3 minuten mee. Voeg daarna de gehalveerde cherrytomaatjes toe.
3. Voeg 500 ml water en Honig basis voor Italiaanse Kruidensaus toe. Breng het geheel al roerend aan de kook.
4 Laat de saus onder af en toe roeren ca. 2 minuten zachtjes doorkoken. Serveer de saus over de spaghetti en garneer het gerecht met de verse basilicum.

20 min

Bewaaradvies

Droog bewaren. Ten minste houdbaar tot einde: (maand, jaar)

Allergieën

Bevat
Salicylaat, Glutenbevattende granen, Melk, Tarwe,

Kan bevatten
Forel, Eieren, Mosterd, Selderij, Soja,

Voedingswaarden

Soortper 17 Gram
Energie2404 kJ (572 kcal)
Vet17 Gram
waarvan verzadigd5.9 Gram
Koolhydraten75 Gram
waarvan suikers14 Gram
Voedingsvezel7.4 Gram
Eiwitten26 Gram
Zout2.1 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten