Extra informatie
Honig basis voor Italiaanse kruidensaus is een mix met kruiden en specerijen waarin onder andere basilicum, salie en paprikapoeder zit. Door het toevoegen van verse ingredienten, zoals groenten en vlees, zet je snel en makkelijk een heerlijke maaltijd op tafel. Deze mix is goed voor een maaltijd van 3 tot 4 personen en staat in slechts 20 minuten op tafel. Kook zoals de algemene bereidingswijze of garneer de pasta eventueel met wat geraspte kaas om te varieren. Vergeet niet om je eigen draai eraan te geven! Dus aan tafel met honig!
Land van oorsprong
Nederland
Gebruik
Mixen in water of melk:
Zelf toevoegen
300 g Honig Spaghetti Original
300 g rundergehakt
400 g Provençaalse wokgroenten
250 g cherrytomaatjes
1 grote rode paprika
2 eetl. verse basilicum
500 ml water
Variatie tip?
Garneer eventueel met wat geraspte kaas!
1. Kook de spaghetti zoals op de verpakking ervan is aangegeven.
2. Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan. Bak het gehakt rul en bruin. Bak de wokgroenten en de in stukjes gesneden paprika ca. 2 tot 3 minuten mee. Voeg daarna de gehalveerde cherrytomaatjes toe.
3. Voeg 500 ml water en Honig basis voor Italiaanse Kruidensaus toe. Breng het geheel al roerend aan de kook.
4 Laat de saus onder af en toe roeren ca. 2 minuten zachtjes doorkoken. Serveer de saus over de spaghetti en garneer het gerecht met de verse basilicum.
20 min
Bereiding
Zelf toevoegen
300 g Honig Spaghetti Original
300 g rundergehakt
400 g Provençaalse wokgroenten
250 g cherrytomaatjes
1 grote rode paprika
2 eetl. verse basilicum
500 ml water
Variatie tip?
Garneer eventueel met wat geraspte kaas!
1. Kook de spaghetti zoals op de verpakking ervan is aangegeven.
2. Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan. Bak het gehakt rul en bruin. Bak de wokgroenten en de in stukjes gesneden paprika ca. 2 tot 3 minuten mee. Voeg daarna de gehalveerde cherrytomaatjes toe.
3. Voeg 500 ml water en Honig basis voor Italiaanse Kruidensaus toe. Breng het geheel al roerend aan de kook.
4 Laat de saus onder af en toe roeren ca. 2 minuten zachtjes doorkoken. Serveer de saus over de spaghetti en garneer het gerecht met de verse basilicum.
20 min
Bewaaradvies
Droog bewaren.
Ten minste houdbaar tot einde: (maand, jaar)
Allergieën
Bevat
Salicylaat,
Glutenbevattende granen,
Melk,
Tarwe,
Kan bevatten
Forel,
Eieren,
Mosterd,
Selderij,
Soja,