Honig Basis voor lasagnesaus
1.99

Honig Basis voor lasagnesaus

125 g

Met de Honig mix voor lasagnesaus als veelzijdige basis maak je snel een heerlijk ovengerecht.

  • Lasagnesaus voor 3 a 4 personen
  • Bereidingstijd: 50 minuten inclusief oventijd
  • Met natuurlijke ingredienten: gedroogde groenten en kruiden
  • Varieer met je favoriete groenten

Andere kochten ook

Honig Basis voor macaroni en spaghetti € 1,99 41 g
Honig Basis voor tagliatelle roomsaus € 1,99 62 g
Honig Basis voor spaghettisaus bolognese € 1,99 41 g
Honig Basis voor lasagnesaus tradizionale € 1,99 125 g
Honig Basis voor italiaanse kruidensaus € 1,99 68 g

Inhoud en Gewicht

  • 125 g

Kenmerken

Recyclebaar

Contactgegevens

Honig Consumentenservice
Antwoordnummer 98057, 1000 VA Amsterdam.

Website
www.honig.nl

Extra informatie

Honig basis voor lasagnesaus is een mix met Italiaanse kruiden en specerijen. Door het toevoegen van verse ingredienten, zoals groenten en vlees, zet je snel en makkelijk een heerlijke lasagne op tafel. Deze mix is goed voor een maaltijd van 3 tot 4 personen en de lasagne staat na zo'n 45 minuten op tafel, inclusief oventijd. Kook zoals de algemene bereidingswijze of kook zonder rundergehakt voor een dagje zonder vlees. Vergeet niet om je eigen draai eraan te geven! Dus aan tafel met honig!

Merk

Honig

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Onbekend:
Zelf toevoegen 125 g honig lasagnebladen 300 g rundergehakt 400 g Italiaanse roerbakmix 250 g cherrytomaatjes 500 ml halfvolle melk 50 g geraspte kaas 500 ml water Dagje zonder vlees? Ook lekker zonder gehakt! Algemene bereidingswijze 1 Verwarm de oven voor op 200°C (gasovenstand 4). Vet een ovenschaal van ca. 1500 ml in. 2 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan. Bak het gehakt rul en bruin. Voeg de roerbakmix en de gehalveerde cherrytomaatjes toe. Bak deze kort mee. 3 Voeg 500 ml water, de melk en Honig basis voor Lasagnesaus toe. Breng het geheel al roerend aan de kook. Laat het ca. 1 minuut zachtjes doorkoken. 4 Bouw de lasagne op. Begin met een laag lasagnesaus op de bodem van de ovenschaal. Bedek de saus met lasagnebladen. Herhaal dit tot de saus op is, eindig daarbij met een ruime laag saus. 5 Bestrooi het geheel met kaas. Bak de lasagne in het midden van de oven in ca. 30 minuten gaar. Laat de lasagne ca. 5 minuten staan alvorens deze aan te snijden. 15+30 min

Bereiding

Zelf toevoegen
125 g honig lasagnebladen
300 g rundergehakt
400 g Italiaanse roerbakmix
250 g cherrytomaatjes
500 ml halfvolle melk
50 g geraspte kaas
500 ml water
Dagje zonder vlees?
Ook lekker zonder gehakt!

Algemene bereidingswijze
1 Verwarm de oven voor op 200°C (gasovenstand 4). Vet een ovenschaal van ca. 1500 ml in.
2 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan. Bak het gehakt rul en bruin. Voeg de roerbakmix en de gehalveerde cherrytomaatjes toe. Bak deze kort mee.
3 Voeg 500 ml water, de melk en Honig basis voor Lasagnesaus toe. Breng het geheel al roerend aan de kook. Laat het ca. 1 minuut zachtjes doorkoken.
4 Bouw de lasagne op. Begin met een laag lasagnesaus op de bodem van de ovenschaal. Bedek de saus met lasagnebladen. Herhaal dit tot de saus op is, eindig daarbij met een ruime laag saus.
5 Bestrooi het geheel met kaas. Bak de lasagne in het midden van de oven in ca. 30 minuten gaar. Laat de lasagne ca. 5 minuten staan alvorens deze aan te snijden.

15+30 min

Bewaaradvies

Droog bewaren Ten minste houdbaar tot einde: (maand, jaar)

Allergieën

Bevat
Salicylaat, Glutenbevattende granen, Melk, Soja, Tarwe,

Kan bevatten
Forel, Eieren, Melk, Mosterd, Selderij,

Voedingswaarden

Soortper 31 Gram
Energie2340 kJ (558 kcal)
Vet22 Gram
waarvan verzadigd9.5 Gram
Koolhydraten56 Gram
waarvan suikers18 Gram
Voedingsvezel6 Gram
Eiwitten30 Gram
Zout2.6 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten