Honig Basis voor tagliatelle roomsaus
1.99

Honig Basis voor tagliatelle roomsaus

62 g

Met de Honig mix voor tagliatelle roomsaus maak je zo een verrassende pasta.

  • Tagliatelle roomsaus voor 3 a 4 personen
  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • Zelf toevoegen: tagliatelle, champignons, melk, hamblokjes
  • Varieer met je favoriete groenten

Andere kochten ook

Honig Basis voor macaroni en spaghetti € 1,99 41 g
Honig Basis voor lasagnesaus € 1,99 125 g
Honig Basis voor tagliatelle roomsaus € 1,99 62 g
Honig Basis voor spaghettisaus bolognese € 1,99 41 g
Honig Basis voor lasagnesaus tradizionale € 1,99 125 g

Inhoud en Gewicht

  • 62 g

Kenmerken

Recyclebaar

Contactgegevens

Honig Consumentenservice
Antwoordnummer 98057, 1000 VA Amsterdam.

Telefoon
0800 - 0229973

Website
www.honig.nl

Extra informatie

Honig mix voor tagliatelle roomsaus is een veelzijdige basis met kruiden en specerijen zoals kerrie, cayennepeper en basilicum. Door het toevoegen van verse ingredienten, zoals achterham en kastanje champignons, zet je snel en makkelijk een heerlijke pasta op tafel. Deze mix is goed voor een maaltijd van 4 personen. Bereid de saus zoals de algemene bereidingswijze of garneer eventueel met wat verse basilicum om te varieren. Vergeet niet je eigen draai eraan te geven! Dus aan tafel met honig!

Merk

Honig

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Onbekend:
Zelf toevoegen 300 g Honig Pasta 1 middelgrote ui 400 g (kastanje) champignons 200 g spinazie (diepvries) 400 ml halfvolle melk 100 g achterham Algemene bereidingswijze 1 Kook de pasta zoals op de verpakking ervan is aangegeven, ontdooi ondertussen de spinazie. 2 Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan. Bak de gesnipperde ui en de in schijfjes gesneden champignons ca. 2 tot 3 minuten. 3 Voeg de (ontdooide) spinazie, de melk en Honig basis voor Tagliatelle Roomsaus toe. Breng het geheel al roerend aan de kook. Laat de saus ca. 2 minuten zachtjes doorkoken. 4 Voeg tot slot de in reepjes gesneden ham toe en verwarm deze kort mee. Serveer de saus over de pasta. 20 min

Bereiding

Zelf toevoegen
300 g Honig Pasta
1 middelgrote ui
400 g (kastanje) champignons
200 g spinazie (diepvries)
400 ml halfvolle melk
100 g achterham

Algemene bereidingswijze
1 Kook de pasta zoals op de verpakking ervan is aangegeven, ontdooi ondertussen de spinazie.
2 Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan. Bak de gesnipperde ui en de in schijfjes gesneden champignons ca. 2 tot 3 minuten.
3 Voeg de (ontdooide) spinazie, de melk en Honig basis voor Tagliatelle Roomsaus toe. Breng het geheel al roerend aan de kook. Laat de saus ca. 2 minuten zachtjes doorkoken.
4 Voeg tot slot de in reepjes gesneden ham toe en verwarm deze kort mee. Serveer de saus over de pasta.

20 min

Bewaaradvies

Droog bewaren Ten minste houdbaar tot einde: (maand, jaar)

Allergieën

Bevat
Forel, Hydroxycitronellal, Salicylaat, Glutenbevattende granen, Lactose, Melk, Selderij, Soja, Tarwe,

Kan bevatten
Eieren, Mosterd,

Voedingswaarden

Soortper 15.5 Gram
Energie2122 kJ (503 kcal)
Vet13 Gram
waarvan verzadigd3.6 Gram
Koolhydraten70 Gram
waarvan suikers8 Gram
Voedingsvezel5.9 Gram
Eiwitten22 Gram
Zout2 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten