Honig Basis voor spaghettisaus bolognese
1.99

Honig Basis voor spaghettisaus bolognese

41 g

Met de Honig basis voor spaghettisaus bolognese als veelzijdige basis maak je snel een lekkere pasta.

  • Spaghettisaus bolognese voor 3 a 4 personen
  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • Zelf toevoegen: 35g Honig spaghetti, 3g gehakt, 1 ui, 2 rode paprika's
  • Varieer met je favoriete groenten

Andere kochten ook

Honig Basis voor macaroni en spaghetti € 1,99 41 g
Honig Basis voor lasagnesaus € 1,99 125 g
Honig Basis voor tagliatelle roomsaus € 1,99 62 g
Honig Basis voor spaghettisaus bolognese € 1,99 41 g
Honig Basis voor italiaanse kruidensaus € 1,99 68 g

Inhoud en Gewicht

  • 41 g

Contactgegevens

Honig Consumentenservice
Antwoordnummer 98057, 1000 VA Amsterdam.

Telefoon
0800 - 0229973

Website
www.honig.nl

Extra informatie

Honig basis voor spaghettisaus bolognese is een veelzijdige basis met kruiden en specerijen zoals peterselie, paprikapoeder en cayennepeper. Door het toevoegen van verse ingredienten, zoals rundergehakt en groenten, zet je snel en makkelijk een heerlijke spaghetti bolognese op tafel. Deze mix is goed voor 4 personen en staat slechts in 20 minuten op tafel. Bereid de spaghetti zoals de algemene bereidingswijze of serveer de spaghetti met verse basilicum en geraspte kaas om te

Merk

Honig

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Onbekend:
Algemeen - Zelf toevoegen 300 g Honig spaghetti 300 g rundergehakt 400 g Italiaanse roerbakmix 1 middelgrote ui 260 g Heinz gezeefde tomaten (1/2 pak) 200 ml water Variatie tip Garneer eventueel met wat verse basilicum en geraspte kaas! Algemene bereidingswijze 1 Kook de spaghetti zoals op de verpakking ervan is aangegeven. 2 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan. Bak het gehakt rul en bruin. Voeg de roerbakmix en de gesnipperde ui toe toe en bak deze kort mee. 3 Voeg de Heinz gezeefde tomaten, 200 ml water en Honig basis voor Spaghettisaus Bolognese toe. Breng het geheel al roerend aan de kook. 4 Laat de saus onder af en toe roeren ca. 2 minuten zachtjes doorkoken. Serveer de saus over de spaghetti. 20 min

Bereiding

Algemeen - Zelf toevoegen
300 g Honig spaghetti
300 g rundergehakt
400 g Italiaanse roerbakmix
1 middelgrote ui
260 g Heinz gezeefde tomaten (1/2 pak)
200 ml water

Variatie tip
Garneer eventueel met wat verse basilicum en geraspte kaas!

Algemene bereidingswijze
1 Kook de spaghetti zoals op de verpakking ervan is aangegeven.
2 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan. Bak het gehakt rul en bruin. Voeg de roerbakmix en de gesnipperde ui toe toe en bak deze kort mee.
3 Voeg de Heinz gezeefde tomaten, 200 ml water en Honig basis voor Spaghettisaus Bolognese toe. Breng het geheel al roerend aan de kook.
4 Laat de saus onder af en toe roeren ca. 2 minuten zachtjes doorkoken. Serveer de saus over de spaghetti.

20 min

Bewaaradvies

Droog bewaren Ten minste houdbaar tot einde: (maand, jaar)

Allergieën

Kan bevatten
Glutenbevattende granen, Melk, Selderij, Tarwe,

Voedingswaarden

Soortper 10 Gram
Energie2296 kJ (546 kcal)
Vet17 Gram
waarvan verzadigd6 Gram
Koolhydraten67 Gram
waarvan suikers12 Gram
Voedingsvezel6.8 Gram
Eiwitten27 Gram
Zout2.2 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten