Extra informatie
Met de Honig basis voor lasagnesaus Tradizionale maak je snel een heerlijke lasagne. Deze portie voor 3-4 personen staat al binnen 15 minuten in de oven! Het enige wat je zelf toe hoeft te voegen is: 300ml halfvolle melk, 300g gehakt, 400g italiaans groentepakket, 390g Heinz tomatenblokjes, 125-175g Honig lasagnebladen. Wil je een dagje zonder vlees eten? dat kan natuurlijk ook! Vervang het rundergehakt dan met vegetarisch gehakt. Vergeet niet om je eigen draai eraan te geven! Dus aan tafel met honig!
Land van oorsprong
Nederland
Gebruik
Mixen in water of melk:
Zelf toevoegen
125 g Honig Groene Lasagnebladen
300 ml halfvolle melk
300 g rundergehakt
400 g Italiaanse roerbakmix
390 g Heinz tomatenblokjes
500 ml water
Dagje zonder vlees?
Vervang het rundergehakt door vegetarisch gehakt!
Algemene bereidingswijze
1 Verwarm de oven voor op 200°C (gasovenstand 4). Vet een ovenschaal van ca. 1500 ml in.
2 Schenk de melk in een kom. Roer de inhoud van het zakje Béchamelsaus er met een garde door. Laat de saus minimaal 5 minuten staan.
3 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan. Bak het gehakt rul en bruin. Voeg de roerbakmix toe. Bak deze kort mee.
4 Voeg de tomatenblokjes, 500 ml water en Honig basis voor Lasagnesaus Tradizionale toe. Breng het geheel al roerend aan de kook. Laat het ca. 1 minuut zachtjes doorkoken.
5 Bouw de lasagne op. Begin met een laag lasagnesaus op de bodem van de ovenschaal. Bedek de saus met lasagnebladen. Herhaal dit tot de saus op is. Eindig met een laag lasagnebladen.
6 Schep de béchamelsaus op de bovenste laag lasagnebladen. Bak de lasagne in het midden van de oven in ca. 30 minuten gaar. Laat de lasagne ca. 5 minuten staan.
15+30 min
Bereiding
Zelf toevoegen
125 g Honig Groene Lasagnebladen
300 ml halfvolle melk
300 g rundergehakt
400 g Italiaanse roerbakmix
390 g Heinz tomatenblokjes
500 ml water
Dagje zonder vlees?
Vervang het rundergehakt door vegetarisch gehakt!
Algemene bereidingswijze
1 Verwarm de oven voor op 200°C (gasovenstand 4). Vet een ovenschaal van ca. 1500 ml in.
2 Schenk de melk in een kom. Roer de inhoud van het zakje Béchamelsaus er met een garde door. Laat de saus minimaal 5 minuten staan.
3 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan. Bak het gehakt rul en bruin. Voeg de roerbakmix toe. Bak deze kort mee.
4 Voeg de tomatenblokjes, 500 ml water en Honig basis voor Lasagnesaus Tradizionale toe. Breng het geheel al roerend aan de kook. Laat het ca. 1 minuut zachtjes doorkoken.
5 Bouw de lasagne op. Begin met een laag lasagnesaus op de bodem van de ovenschaal. Bedek de saus met lasagnebladen. Herhaal dit tot de saus op is. Eindig met een laag lasagnebladen.
6 Schep de béchamelsaus op de bovenste laag lasagnebladen. Bak de lasagne in het midden van de oven in ca. 30 minuten gaar. Laat de lasagne ca. 5 minuten staan.
15+30 min
Bewaaradvies
Droog bewaren
Allergieën
Bevat
Forel,
Hydroxycitronellal,
Salicylaat,
Glutenbevattende granen,
Lactose,
Melk,
Selderij,
Soja,
Tarwe,
Kan bevatten
Eieren,
Mosterd,