Koopmans Mix voor appeltaart met extra deeg
1.79

Koopmans Mix voor appeltaart met extra deeg

550 g

De Koopmans appeltaart extra deeg bevat 25% meer mix dan de originele Koopmans appeltaart. Ideaal voor grotere springvormen of als je gewoon houdt van wat meer deeg voor je Hollandse appeltaart.

  • Onze vertrouwde appeltaartmix met 25% extra deeg
  • Friszoete appels met een lekkere brosse bodem
  • Met circa 12 taartpunten ideaal voor bezoek
  • Toevoegen: 220 g boter, 1 ei, 8 appels, 100 rozijnen, 30 g suiker, kaneel

Andere kochten ook

Koopmans Mix voor appeltaart € 1,59 440 g
Koopmans Mix voor appeltaart met extra deeg € 1,79 550 g
Koopmans Mix voor appelkruimeltaart € 1,99 390 g
Koopmans Omgekeerde appeltaart mix € 2,49 330 g
Koopmans Hartige taart met sausmix € 2,39 260 g

Inhoud en Gewicht

  • 550 g

Contactgegevens

Koopmans B.V.
Antwoordnummer 7204 - 3800 TE Amersfoort

Website
Koopmans.com

Extra informatie

Met de Koopmans appeltaart extra deeg creeer je die klassieke, heerlijke appeltaart waar iedereen dol op is, maar dan met net dat beetje extra. Bij het bakken van deze appeltaart geniet je van de klassieke geur van kaneel en gebakken appels die zich door het hele huis verspreidt en een warme, gezellige sfeer creeert. Perfect voor een verjaardag, als traktatie, of natuurlijk gewoon zomaar voor bij de koffie.

Merk

Koopmans

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Bakken:
Benodigdheden: 1 pak Koopmans Appeltaart extra deeg, 220 g roomboter of margarine, 1 ei, 1,4 kg zachtzure appels (ca. 8 stuks, bijv. Elstar of Jonagold), 100 g rozijnen, 30 g suiker, 3 theelepels kaneel Springvorm doorsnee 24, 26of 28 cm Mixer met deeghaken. Oventemperatuur Elektrische oven: 180°C Hetelcuht oven: 165°C Bereidingswijze: Voorbereiden: 1. Wel de 100g rozijnen in lauwwarm water (circa 15 minuten) en dep ze droog. 2. Plaats het rooster iets onder het midden van de oven en verwarm de oven voor. 3. Vet de springvorm in met boter of gebruik een bakspray (bijv. Dr. Oetker). Bereid het deeg: 4. Roer de 220g boter zacht in een beslagkom en klop het ei los in een kommetje. Doe 2/3 van het ei in de beslagkom samen met de appeltaartmix. 5. Kneed het geheel met een mixer met deeghaken of met de hand tot een samenhangend deeg. Indien het deeg te plakkerig is, kun je het even in de koelkast zetten. Bereid de vulling: 6. Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd de appels in blokjes. 7. Meng de appelblokjes met 30g suiker, 2 à 3 theelepels kaneel en de rozijnen. 8. Bekleed met 2/3 van het deeg de bodem en de rand van de springvorm. 9. Vul de vorm met het appelmengsel en druk dit aan. Maak het raster: 10. Bestuif het aanrecht met wat bloem. Rol van het resterende deeg dunne rolletjes, druk deze iets plat en leg deze kruislings over het appelmengsel. 11. Bestrijk de reepjes en de rand van de taart met de rest van het losgeklopte ei. Bakken: 12. Bak de appeltaart in 65-75 minuten gaar en goudbruin. 13. Laat de appeltaart circa 1 uur afkoelen voordat je de springvorm verwijdert.

Bereiding

Benodigdheden: 1 pak Koopmans Appeltaart extra deeg, 220 g roomboter of margarine, 1 ei, 1,4 kg zachtzure appels (ca. 8 stuks, bijv. Elstar of Jonagold), 100 g rozijnen, 30 g suiker, 3 theelepels kaneel Springvorm doorsnee 24, 26of 28 cm Mixer met deeghaken. Oventemperatuur Elektrische oven: 180°C Hetelcuht oven: 165°C Bereidingswijze: Voorbereiden: 1. Wel de 100g rozijnen in lauwwarm water (circa 15 minuten) en dep ze droog. 2. Plaats het rooster iets onder het midden van de oven en verwarm de oven voor. 3. Vet de springvorm in met boter of gebruik een bakspray (bijv. Dr. Oetker). Bereid het deeg: 4. Roer de 220g boter zacht in een beslagkom en klop het ei los in een kommetje. Doe 2/3 van het ei in de beslagkom samen met de appeltaartmix. 5. Kneed het geheel met een mixer met deeghaken of met de hand tot een samenhangend deeg. Indien het deeg te plakkerig is, kun je het even in de koelkast zetten. Bereid de vulling: 6. Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd de appels in blokjes. 7. Meng de appelblokjes met 30g suiker, 2 à 3 theelepels kaneel en de rozijnen. 8. Bekleed met 2/3 van het deeg de bodem en de rand van de springvorm. 9. Vul de vorm met het appelmengsel en druk dit aan. Maak het raster: 10. Bestuif het aanrecht met wat bloem. Rol van het resterende deeg dunne rolletjes, druk deze iets plat en leg deze kruislings over het appelmengsel. 11. Bestrijk de reepjes en de rand van de taart met de rest van het losgeklopte ei. Bakken: 12. Bak de appeltaart in 65-75 minuten gaar en goudbruin. 13. Laat de appeltaart circa 1 uur afkoelen voordat je de springvorm verwijdert.

Bewaaradvies

Koel en droog bewaren.

Allergieën

Bevat
Glutenbevattende granen, Tarwe,

Kan bevatten
Eieren, Melk,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie1030 kJ (245 kcal)
Vet9.8 Gram
waarvan verzadigd4 Gram
Koolhydraten36 Gram
waarvan suikers21 Gram
Voedingsvezel1.6 Gram
Eiwitten2.6 Gram
Zout0.45 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten