Koopmans Mix voor appeltaart
1.55

Koopmans Mix voor appeltaart

440 g

Met de bakmix voor Koopmans appeltaart zet je een klassieke appeltaart op tafel voor bezoek of geniet je zelf van een stuk versgebakken taart en een kop koffie.

  • Bak in een handomdraai een klassieke appeltaart
  • Friszoete appels met een lekkere brosse bodem
  • Met circa 12 taartpunten ideaal voor bezoek
  • Toevoegen: 175 g boter, 1 ei, 6 appels, 75 g rozijnen, 20 g suiker, kaneel

Andere kochten ook

Koopmans Mix voor appeltaart € 1,55 440 g
Koopmans Mix voor appeltaart met extra deeg € 1,79 550 g
Koopmans Mix voor appelkruimeltaart € 1,99 390 g
Koopmans Omgekeerde appeltaart mix € 2,49 330 g
Koopmans Hartige taart met sausmix € 2,39 260 g

Inhoud en Gewicht

  • 440 g

Contactgegevens

Koopmans B.V.
Antwoordnummer 7204 - 3800 TE Amersfoort

Website
Koopmans.com

Extra informatie

Met deze appeltaart bakmix van Koopmans zet je een klassieke appeltaart op tafel voor bezoek of geniet je zelf van een stuk versgebakken taart en een kop koffie. Het bakken van een appeltaart zorgt niet alleen voor gezelligheid, het vult je huis ook met een heerlijke geur. De combinatie van een brosse bodem en een friszoete appelvulling maakt iedere hap een feestje. Serveer de taart met een kop koffie of thee en geniet samen met familie en vrienden van jouw heerlijke versgebakken taart. Of het nu een speciale gelegenheid is of een doordeweekse dag die wat extra's verdient, met de Koopmans appeltaart bakmix wordt elk moment bijzonder.

Merk

Koopmans

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Bakken:
Benodigdheden: 1 pak Koopmans Appeltaart, 175 g roomboter of margarine, 1 ei, 1 kg zachtzure appels (ca. 6 stuks, bijv Elstar of Jonagold), 75 g rozijnen, 20 g suiker, 2 à 3 theelepels kaneel Springvorm doorsnee 24 cm Mixer met deeghaken. Bereidingswijze: Voorbereiden: 1. Wel de 75g rozijnen in lauwwarm water (circa 15 minuten) en dep ze droog. 2. Plaats het rooster iets onder het midden van de oven en verwarm de oven voor (elektrische oven*) 180°C 3. Vet de springvorm in met boter of gebruik een bakspray (bijv. Dr. Oetker). Bereid het deeg: 4. Roer de 175g boter zacht in een beslagkom en klop het ei los in een kommetje. Doe 2/3 van het ei in de beslagkom samen met de appeltaartmix. 5. Kneed het geheel met een mixer met deeghaken of met de hand tot een samenhangend deeg. Indien het deeg te plakkerig is, kun je het even in de koelkast zetten. Bereid de vulling: 6. Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd de appels in blokjes. 7. Meng de appelblokjes met 20g suiker, 2 à 3 theelepels kaneel en de rozijnen. 8. Bekleed met 2/3 van het deeg de bodem en de rand van de springvorm. 9. Vul de vorm met het appelmengsel en druk dit aan. Maak het raster: 10. Bestuif het aanrecht met wat bloem. Rol van het resterende deeg dunne rolletjes, druk deze iets plat en leg deze kruislings over het appelmengsel. 11. Bestrijk de reepjes en de rand van de taart met de rest van het losgeklopte ei. Bakken: 12. Bak de appeltaart in 60-75 minuten gaar en goudbruin. 13. Laat de appeltaart circa 1 uur afkoelen voordat je de springvorm verwijdert.

Bereiding

Benodigdheden: 1 pak Koopmans Appeltaart, 175 g roomboter of margarine, 1 ei, 1 kg zachtzure appels (ca. 6 stuks, bijv Elstar of Jonagold), 75 g rozijnen, 20 g suiker, 2 à 3 theelepels kaneel Springvorm doorsnee 24 cm Mixer met deeghaken. Bereidingswijze: Voorbereiden: 1. Wel de 75g rozijnen in lauwwarm water (circa 15 minuten) en dep ze droog. 2. Plaats het rooster iets onder het midden van de oven en verwarm de oven voor (elektrische oven*) 180°C 3. Vet de springvorm in met boter of gebruik een bakspray (bijv. Dr. Oetker). Bereid het deeg: 4. Roer de 175g boter zacht in een beslagkom en klop het ei los in een kommetje. Doe 2/3 van het ei in de beslagkom samen met de appeltaartmix. 5. Kneed het geheel met een mixer met deeghaken of met de hand tot een samenhangend deeg. Indien het deeg te plakkerig is, kun je het even in de koelkast zetten. Bereid de vulling: 6. Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd de appels in blokjes. 7. Meng de appelblokjes met 20g suiker, 2 à 3 theelepels kaneel en de rozijnen. 8. Bekleed met 2/3 van het deeg de bodem en de rand van de springvorm. 9. Vul de vorm met het appelmengsel en druk dit aan. Maak het raster: 10. Bestuif het aanrecht met wat bloem. Rol van het resterende deeg dunne rolletjes, druk deze iets plat en leg deze kruislings over het appelmengsel. 11. Bestrijk de reepjes en de rand van de taart met de rest van het losgeklopte ei. Bakken: 12. Bak de appeltaart in 60-75 minuten gaar en goudbruin. 13. Laat de appeltaart circa 1 uur afkoelen voordat je de springvorm verwijdert.

Bewaaradvies

Koel en droog bewaren.

Allergieën

Bevat
Glutenbevattende granen, Tarwe,

Kan bevatten
Eieren, Melk,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie1069 kJ (255 kcal)
Vet10 Gram
waarvan verzadigd4.2 Gram
Koolhydraten37 Gram
waarvan suikers21 Gram
Voedingsvezel1.5 Gram
Eiwitten2.8 Gram
Zout0.47 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten