AH Curry madras verspakket
3.29 5.49

AH Curry madras verspakket

40% korting Combineren mogelijk 4 pers | 30 min

Wat handig! Met dit pakket maak je in een handomdraai een lekkere Indiase curry Madras, die je met trots op tafel kunt zetten. Zo heb je altijd een bijzondere maaltijd paraat, met lekkere ingredienten en veel groente. En het mooie is: het pakket bevat precies de juiste hoeveelheden. No waste, dus.

  • Voor 4 personen
  • Zelf toevoegen: 300 g (basmati)rijst, 300 g kip(dij)filet in blokjes, 2 el zonnebloemolie
  • Tip: Bestrooi de curry voor het serveren met fijngehakte koriander of grof gehakte cashewnoten.
  • Ook lekker met naanbrood.

Combineren met

AH Curry madras verspakket € 3,29 4 pers | 30 min
AH Burrito's verspakket € 3,29 4 pers | 25 min
AH Chili con carne verspakket € 3,53 4 personen
AH Gesneden verspakket nasi € 4,13 2-3 pers | 14 m
AH Gesneden verspakket gado gado € 4,13 2-3 pers | 16 m

Inhoud en Gewicht

  • 4 pers | 30 min

Kenmerken

Glutenvrij Lactosevrij Vegetarisch

Contactgegevens

Verpakt voor: Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland

Website
ah.nl

Website
ah.be

Merk

AH

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Bereidingswijze:
Inhoud pakket: 1 mini bloemkool 1 winterpeen 1 rode paprika 2 tomaten 1 rode ui 1 rode peper 1 limoen zakje kruidenpasta pakje kokosmelk Zelf toevoegen: 300 g (volkoren basmati)rijst 300 g kip(dij)filet in blokjes 2 el zonnebloemolie Bereiden: 1. Maak de groente en het fruit schoon. Snijd de bloemkool in kleine roosjes, snijd de winterpeen in blokjes, snijd de paprika en tomaten in grove stukken en pel en snipper de ui. 2. Halveer de rode peper, verwijder eventueel de zaadjes en hak de peper fijn. Pers de limoen. 3. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. 4. Verhit de zonnebloemolie in een ruime hapjes- of braadpan en bak hierin de kipfilet rondom bruin. Voeg de ui toe en bak 2 minuten mee op middelhoge temperatuur. 5. Voeg de groente en naar smaak rode peper toe en roerbak het geheel 4 minuten op hoge temperatuur. 6. Voeg de kruidenpasta toe en bak 2 minuten op middelhoge temperatuur. Voeg de kokosmelk toe, breng aan de kook en stoof het gerecht afgedekt op lage temperatuur in 10 minuten gaar. Het kan voorkomen dat de kokosmelk minder vloeibaar is dan normaal, dit is een natuurlijke eigenschap van de kokosmelk en heeft geen effect op de kwaliteit. De kokosmelk wordt weer vloeibaar door deze door het gerecht te roeren en te verwarmen. Voeg naar smaak het limoensap toe. Serveer de curry met de rijst. TIP: Bestrooi de curry voor het serveren met 15 g fijngehakte koriander. Serveer de curry met naanbrood. VEGATIP: Vervang de kipfilet door 2 in stukjes gesneden en gebakken aubergines.

Bereiding

Inhoud pakket:
1 mini bloemkool
1 winterpeen
1 rode paprika
2 tomaten
1 rode ui
1 rode peper
1 limoen
zakje kruidenpasta
pakje kokosmelk

Zelf toevoegen:
300 g (volkoren basmati)rijst
300 g kip(dij)filet in blokjes
2 el zonnebloemolie

Bereiden:
1. Maak de groente en het fruit schoon. Snijd de bloemkool in kleine roosjes, snijd de winterpeen in blokjes, snijd de paprika en tomaten in grove stukken en pel en snipper de ui.
2. Halveer de rode peper, verwijder eventueel de zaadjes en hak de peper fijn. Pers de limoen.
3. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4. Verhit de zonnebloemolie in een ruime hapjes- of braadpan en bak hierin de kipfilet rondom bruin. Voeg de ui toe en bak 2 minuten mee op middelhoge temperatuur.
5. Voeg de groente en naar smaak rode peper toe en roerbak het geheel 4 minuten op hoge temperatuur.
6. Voeg de kruidenpasta toe en bak 2 minuten op middelhoge temperatuur. Voeg de kokosmelk toe, breng aan de kook en stoof het gerecht afgedekt op lage temperatuur in 10 minuten gaar. Het kan voorkomen dat de kokosmelk minder vloeibaar is dan normaal, dit is een natuurlijke eigenschap van de kokosmelk en heeft geen effect op de kwaliteit. De kokosmelk wordt weer vloeibaar door deze door het gerecht te roeren en te verwarmen. Voeg naar smaak het limoensap toe. Serveer de curry met de rijst.

TIP: Bestrooi de curry voor het serveren met 15 g fijngehakte koriander. Serveer de curry met naanbrood.
VEGATIP: Vervang de kipfilet door 2 in stukjes gesneden en gebakken aubergines.

Bewaaradvies

Ten minste houdbaar tot en met: zie bovenzijde. Vaak goed na deze datum. Kijk, ruik en proef. Na aankoop bewaren in de koelkast.

Allergieën

Vrij van
Amandel, Cashewnoot, Eieren, Gerst, Glutenbevattende Granen, Haver, Hazelnoot, Khorasantarwe, Lactose, Lupine, Macadamianoot, Melk, Mosterd, Noten, Paranoot, Pecannoot, Pinda's, Pistachenoot, Rogge, Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad, Soja, Spelt, Sulfieten, Tarwe, Vis, Walnoot, Weekdieren,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie470 kJ (112 kcal)
Vet3.6 Gram
waarvan verzadigd1.8 Gram
waarvan onverzadigd1.7 Gram
Koolhydraten14 Gram
waarvan suikers1.5 Gram
Voedingsvezel1.3 Gram
Eiwitten5.2 Gram
Zout0.35 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten