AH Pad thai verspakket
5.89

AH Pad thai verspakket

2 stuks 7.99
1 stuk 4.49
Combineren mogelijk 4 pers | 45 min

Combineren met

AH Griekse Moussaka verspakket € 5,89 4 personen
AH Chili con carne verspakket € 5,89 4 personen
AH Sajoer boontjes met gehakt verspakket € 5,69 4 pers | 35 min
AH Curry masala verspakket € 5,89 4 personen
AH Pasta caponata verspakket € 5,99 4 pers | 35 min

Inhoud en Gewicht

  • 4 pers | 45 min

Kenmerken

Lactosevrij Vegetarisch

Contactgegevens

Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland

Verpakt voor: Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland

Website
ah.nl

Website
ah.be

Website
ah.nl/ah.be

Merk

AH

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Bereidingswijze:
Inhoud pakket: zakje sperziebonen 1 rode paprika 3 winterpenen 1 prei 2 uien 3 knoflooktenen 1 rode peper 2 stukjes gember 1 limoen zakje pinda's zakje kruidenmix Zelf toevoegen: 300 g kip(dij)filet 248 g (volkoren) woknoedels 2 eieren 3 el (zonnebloem)olie 200 ml water Bereiden: 1. Maak de groente en het fruit schoon. Verwijder de uiteinden van de sperziebonen en snij in stukjes. Snij de paprika en winterpeen in stukjes en de prei in halve ringen. Pel de ui en knoflook en snij in grove stukken. Snij de peper in de lengte doormidden, verwijder eventueel de zaadlijsten, en snij fijn. Schil de gember dun en hak grof. Pers de limoen uit en hak de pinda’s grof. Snij de kipfilet in blokjes. 2. Kook de woknoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. 3. Pureer de ui, knoflook en gember met 1 eetlepel olie met behulp van een keukenmachine of staafmixer. 4. Verhit 1 eetlepel olie in een wok of hapjespan en bak hierin het gepureerde mengsel 3 minuten op hoge temperatuur. 5. Voeg de kipfilet toe en bak 3 minuten op hoge temperatuur. 6. Voeg de sperziebonen, wortel, paprika, prei, kruidenmix en naar smaak peper toe en bak 2 minuten op hoge temperatuur. 7. Voeg 200 ml water toe, breng aan de kook en laat 12-15 minuten zachtjes pruttelen op middelhoge temperatuur. 8. Klop ondertussen de eieren los met 1 eetlepel water. Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan op hoge temperatuur en bak hierin het ei in 1-2 minuten aan beide kanten bruin en gaar. Snij in reepjes. 9. Giet heet water over de gekookte noedels, laat goed uitlekken en meng de noedels met het groentemengsel. Voeg naar smaak limoensap toe. 10. Bestrooi met de gehakte pinda’s en de reepjes gebakken ei. TIP: Bestrooi voor serveren met gebakken uitjes, bosui en/of koriander. Serveer met kroepoek of cassave chips. VEGATIP: Vervang de kip door 250 g blokjes tempeh.

Bereiding

Inhoud pakket:
zakje sperziebonen
1 rode paprika
3 winterpenen
1 prei
2 uien
3 knoflooktenen
1 rode peper
2 stukjes gember
1 limoen
zakje pinda's
zakje kruidenmix

Zelf toevoegen:
300 g kip(dij)filet
248 g (volkoren) woknoedels
2 eieren
3 el (zonnebloem)olie
200 ml water

Bereiden:
1. Maak de groente en het fruit schoon. Verwijder de uiteinden van de sperziebonen en snij in stukjes. Snij de paprika en winterpeen in stukjes en de prei in halve ringen. Pel de ui en knoflook en snij in grove stukken. Snij de peper in de lengte doormidden, verwijder eventueel de zaadlijsten, en snij fijn. Schil de gember dun en hak grof. Pers de limoen uit en hak de pinda’s grof. Snij de kipfilet in blokjes.
2. Kook de woknoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3. Pureer de ui, knoflook en gember met 1 eetlepel olie met behulp van een keukenmachine of staafmixer.
4. Verhit 1 eetlepel olie in een wok of hapjespan en bak hierin het gepureerde mengsel 3 minuten op hoge temperatuur.
5. Voeg de kipfilet toe en bak 3 minuten op hoge temperatuur.
6. Voeg de sperziebonen, wortel, paprika, prei, kruidenmix en naar smaak peper toe en bak 2 minuten op hoge temperatuur.
7. Voeg 200 ml water toe, breng aan de kook en laat 12-15 minuten zachtjes pruttelen op middelhoge temperatuur.
8. Klop ondertussen de eieren los met 1 eetlepel water. Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan op hoge temperatuur en bak hierin het ei in 1-2 minuten aan beide kanten bruin en gaar. Snij in reepjes.
9. Giet heet water over de gekookte noedels, laat goed uitlekken en meng de noedels met het groentemengsel. Voeg naar smaak limoensap toe.
10. Bestrooi met de gehakte pinda’s en de reepjes gebakken ei.

TIP: Bestrooi voor serveren met gebakken uitjes, bosui en/of koriander. Serveer met kroepoek of cassave chips.
VEGATIP: Vervang de kip door 250 g blokjes tempeh.

Bewaaradvies

Ten minste houdbaar tot en met: zie bovenzijde. Vaak goed na deze datum. Kijk, ruik en proef. Na aankoop bewaren in de koelkast.

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie431 kJ (103 kcal)
Vet3.5 Gram
waarvan verzadigd0.7 Gram
waarvan onverzadigd2.5 Gram
Koolhydraten11 Gram
waarvan suikers1.9 Gram
Voedingsvezel1.6 Gram
Eiwitten6 Gram
Zout0.48 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten