Honig Basis voor deense rundvleessoep
1.99

Honig Basis voor deense rundvleessoep

74 g

Honig deense rundvleessoep is een heldere bouillon, gevuld met vermicelli en soepgroenten en is op smaak gebracht met tuinkruiden. Voeg verse ingredienten voor een heerlijke soep.

  • Voor 6 personen
  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • Zelf toevoegen: 100g soepballetjes, 125g champignons, 3 grote lente-uien
  • Varieer met je favoriete groenten

Andere kochten ook

Honig Basis voor tomatensoep € 1,65 87 g
Honig Basis voor chinese tomatensoep € 1,99 112 g
Honig Basis voor tomaten-cremesoep € 1,99 112 g
Honig Basis voor italiaanse tomatensoep € 1,99 101 g
Honig Basis voor groentesoep € 1,65 50 g

Inhoud en Gewicht

  • 74 g

Kenmerken

Recyclebaar

Contactgegevens

Honig Consumentenservice
Antwoordnummer 98057, 1000 VA Amsterdam.

Telefoon
0800 - 0229973

Website
www.honig.nl

Extra informatie

Honig basis voor deense rundvleessoep is een heldere bouillon, gevuld met vermicelli en soepgroenten en is op smaak gebracht met tuinkruiden. In slechts 20 minuten zet je met deze soepbasis een snelle en lekkere soep op tafel voor het hele gezin. Door het toevoegen van verse ingredienten in combinatie met deze maaltijdmix creeer je zo een heerlijke, zelfgemaakte soep. Lekker tijdens de lunch of tijdens het avondeten! Snel en gemakkelijk te bereiden met de vertrouwde smaak van honig.

Merk

Honig

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Onbekend:
Zelf toevoegen 150 g rundersoepballetjes 250 g (kastanje) champignons 1 grote lente-ui 1500 ml water Variatie tip Vervang de ingrediënten bij stap 2 door 150 g gesneden runderreepjes, 200 g wortel en een bosje fijngesneden selderij! Algemene bereidingswijze 1 Strooi de inhoud van het zakje in een pan met 1,5 liter koud water en breng dit, al roerend met een garde, aan de kook. 2 Voeg, zodra de soep kookt, de rundersoepballetjes, de in plakjes gesneden champignons en de in ringetjes gesneden lente-ui toe. 3 Doe het deksel op de pan niet helemaal afsluiten) en laat, onder af en toe roeren, de soep nog 10 minuten zachtjes doorkoken. 10 min

Bereiding

Zelf toevoegen
150 g rundersoepballetjes
250 g (kastanje) champignons
1 grote lente-ui
1500 ml water

Variatie tip
Vervang de ingrediënten bij stap 2 door 150 g gesneden runderreepjes, 200 g wortel en een bosje fijngesneden selderij!

Algemene bereidingswijze
1 Strooi de inhoud van het zakje in een pan met 1,5 liter koud water en breng dit, al roerend met een garde, aan de kook.
2 Voeg, zodra de soep kookt, de rundersoepballetjes, de in plakjes gesneden champignons en de in ringetjes gesneden lente-ui toe.
3 Doe het deksel op de pan niet helemaal afsluiten) en laat, onder af en toe roeren, de soep nog 10 minuten zachtjes doorkoken.

10 min

Bewaaradvies

Ten minste houdbaar tot einde: (maand, jaar) Droog bewaren

Allergieën

Bevat
Forel, Salicylaat, Eieren, Glutenbevattende granen, Selderij, Soja, Tarwe,

Kan bevatten
Melk, Mosterd,

Voedingswaarden

Soortper 12.3 Gram
Energie463 kJ (111 kcal)
Vet5.3 Gram
waarvan verzadigd2.3 Gram
Koolhydraten8 Gram
waarvan suikers0.9 Gram
Voedingsvezel1.1 Gram
Eiwitten7.3 Gram
Zout2.1 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten