Extra informatie
Honig macaroni vlugkokend is een macaroni met een korte kooktijd. Hierdoor is het extra geschikt voor een snelle pastamaaltijd. Door het toevoegen van verse ingredienten, zoals rundergehakt en provencaalse wokgroenten, zet je snel en makkelijk een heerlijke, zelfgemaakte pastagerecht op tafel! Honig macaroni vlugkokend is geschikt voor 3 personen en staat binnen 5 minuten al op tafel. Wil je een dagje zonder vlees? vervang dan het rundergehakt door vegetarisch gehakt! Dus aan tafel met honig!
Land van oorsprong
Nederland
Gebruik
Onbekend:
Zelf toevoegen
Voor 4 personen
300 g Honig Macaroni Vlugkokend
1 pakje Honig basis voor Macaroni Stroganoff
300 g rundergehakt
400 g Provençaalse wokgroenten
250 g (kastanje) champignons
500 ml water
Dagje zonder vlees?
Vervang het rundergehakt door vegetarisch gehakt!
Algemene Bereidingswijze
Strooi de Macaroni Vlugkokend in een ruime hoeveelheid kokend water (1 l voor 100 g pasta) en kook deze al roerende in 5 minuten gaar. Houd 4 minuten aan voor wat steviger, al dente pasta. Giet het water af, spoel kort na met lauwarm water, houd warm in de pan en roer en eventueel een scheutje (olijf)olie door.
Macaroni stroganoff
1 Kook de macaroni zoals in de algemene bereidingswijze is aangegeven.
2 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan. Bak het gehakt rul en bruin. Voeg de wokgroenten en de in schijfjes gesneden champignons toe en bak deze kort mee.
3 Voeg 500 ml water en Honig basis voor Macaroni Stroganoff toe. Breng het geheel al roerend aan de kook.
4 Laat de saus onder af en toe roeten ca. 2 minuten zachtjes doorkoken. Serveer de saus over de macaroni.
20 min
Bereiding
Zelf toevoegen
Voor 4 personen
300 g Honig Macaroni Vlugkokend
1 pakje Honig basis voor Macaroni Stroganoff
300 g rundergehakt
400 g Provençaalse wokgroenten
250 g (kastanje) champignons
500 ml water
Dagje zonder vlees?
Vervang het rundergehakt door vegetarisch gehakt!
Algemene Bereidingswijze
Strooi de Macaroni Vlugkokend in een ruime hoeveelheid kokend water (1 l voor 100 g pasta) en kook deze al roerende in 5 minuten gaar. Houd 4 minuten aan voor wat steviger, al dente pasta. Giet het water af, spoel kort na met lauwarm water, houd warm in de pan en roer en eventueel een scheutje (olijf)olie door.
Macaroni stroganoff
1 Kook de macaroni zoals in de algemene bereidingswijze is aangegeven.
2 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan. Bak het gehakt rul en bruin. Voeg de wokgroenten en de in schijfjes gesneden champignons toe en bak deze kort mee.
3 Voeg 500 ml water en Honig basis voor Macaroni Stroganoff toe. Breng het geheel al roerend aan de kook.
4 Laat de saus onder af en toe roeten ca. 2 minuten zachtjes doorkoken. Serveer de saus over de macaroni.
20 min
Bewaaradvies
Droog bewaren
Ten minste houdbaar tot einde: (maand, jaar)
Allergieën
Bevat
Glutenbevattende granen,
Tarwe,
Kan bevatten
Eieren,
Soja,