Honig Basis voor kapucijners
1.99

Honig Basis voor kapucijners

45 g

Met de Honig mix voor kapucijners maak je makkelijk een lekkere kapucijnersschotel.

  • Kapucijners voor 3 a 4 personen
  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • Zelf toevoegen: rundergehakt, kapucijners, ui, paprika
  • Varieer met je favoriete groenten

Andere kochten ook

Honig Basis voor hachee € 1,99 63 g
Honig Basis voor boerenomelet € 1,99 38 g
Honig Basis voor witlof ovenschotel € 1,99 36 g
Honig Basis voor prei ovenschotel € 1,99 36 g
Honig Basis voor sperziebonen ovenschotel € 1,99 36 g

Inhoud en Gewicht

  • 45 g

Contactgegevens

Honig Consumentenservice
Antwoordnummer 98057, 1000 VA Amsterdam.

Telefoon
0800 - 0229973

Website
www.honig.nl

Extra informatie

Honig basis voor kapucijners is een mix met specerijen waarin onder andere koriander, kurkuma en komijnzaad zit. Door het toevoegen van verse ingredienten, zoals groenten en vlees, zet je snel en makkelijk een heerlijke maaltijd op tafel! Deze mix is goed voor een maaltijd van 3 tot 4 personen en staat in slechts 20 minuten op tafel. Kook zoals de algemene bereidingswijze met rundergehakt of vervang het rundergehakt door spekreepjes. Vergeet niet om je eigen draai eraan te geven! Dus aan tafel met honig!

Merk

Honig

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Bereidingswijze:
Zelf toevoegen 300 g rundergehakt 2 middelgrote uien 2 middelgrote rode paprika's 1 grote pot kapucijners (710 g) 200 ml water Variatie tip Vervang het rundergehakt door spekreepjes! Algemene bereidingswijze 1 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan. Bak het gehakt rul en bruin. Bak op het laatst de gesnipperde ui en de in stukjes gesneden paprika's kort mee. 2 Voeg 200 ml water en Honig basis voor Kapucijners toe. Breng het geheel aan de kook. Laat het met het deksel op de pan ca. 5 minuten zachtjes doorkoken. 3 Voeg de uitgelekte kapucijners toe. Verwarm het geheel al omscheppend op een laag vuur. Garneer eventueel met wat peterselie. 20 min

Bereiding

Zelf toevoegen
300 g rundergehakt
2 middelgrote uien
2 middelgrote rode paprika's
1 grote pot kapucijners (710 g)
200 ml water

Variatie tip
Vervang het rundergehakt door spekreepjes!

Algemene bereidingswijze
1 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan. Bak het gehakt rul en bruin. Bak op het laatst de gesnipperde ui en de in stukjes gesneden paprika's kort mee.
2 Voeg 200 ml water en Honig basis voor Kapucijners toe. Breng het geheel aan de kook. Laat het met het deksel op de pan ca. 5 minuten zachtjes doorkoken.
3 Voeg de uitgelekte kapucijners toe. Verwarm het geheel al omscheppend op een laag vuur. Garneer eventueel met wat peterselie.

20 min

Bewaaradvies

Droog bewaren Ten minste houdbaar tot einde: (maand, jaar)

Allergieën

Bevat
Salicylaat, Glutenbevattende granen, Mosterd, Soja, Sulfieten, Tarwe,

Kan bevatten
Melk, Selderij,

Voedingswaarden

Soortper 11 Gram
Energie1504 kJ (360 kcal)
Vet16 Gram
waarvan verzadigd5.8 Gram
Koolhydraten27 Gram
waarvan suikers11 Gram
Voedingsvezel9.7 Gram
Eiwitten23 Gram
Zout1.9 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten