Honig Basis voor indiase tandoori
1.99

Honig Basis voor indiase tandoori

48 g

Met de Honig basis voor Indiase tandoori maak je in een handomdraai een bijzonder kipgerecht.

  • Indiase tandoori voor 3 a 4 personen
  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • Zelf toevoegen: rijst, kipfilet, prei, 1 paprika, 125ml creme fraiche
  • Varieer met je favoriete groenten

Andere kochten ook

Honig Basis voor kip kerrie € 1,99 59 g
Honig Basis voor indiase tandoori € 1,99 48 g

Inhoud en Gewicht

  • 48 g

Kenmerken

Recyclebaar

Contactgegevens

Honig Consumentenservice
Antwoordnummer 98057, 1000 VA Amsterdam.

Website
www.honig.nl

Extra informatie

Honig basis voor Indiase tandoori is een mix met specerijen waarin onder andere komijn en koriander zit. Door het toevoegen van verse ingredienten zet je snel en makkelijk een heerlijk mild gekruide tandoori op tafel. Een dagje zonder vlees, met de vertrouwde smaak van jouw favoriete gerecht! Om een handje te helpen hebben wij deze klassieker in een vegetarisch jasje gestoken. Met deze mix voor Indiase tandoori maak je in een handomdraai een vegetarische tandoori voor het hele gezin. Dus aan tafel met honig!

Merk

Honig

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Mixen in water of melk:
Zelf toevoegen 300 g (basmati) rijst 400 g kipfilet 1 kleine appel 125 ml halfvolle crème fraîche 600 g broccoli 100 ml water Dagje zonder vlees? Check onze website voor het recept: www.honig.nl 1 Kook de rijst zoals op de verpakking ervan is aangegeven, kook daarnaast de broccoli in een aparte pan gaar. 2 Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan. Bak de in blokjes gesneden kipfilet goudbruin en gaar. 3 Voeg 100 ml water en Honig basis voor Kip Tandoori toe. Breng het geheel al roerend aan de kook. Laat de saus onder af en toe roeren ca. 1 minuut zachtjes doorkoken. Voeg vervolgens de in stukjes gesneden appel toe. 4 Zet het vuur uit en roer direct de crème fraîche erdoor. Serveer de saus over de rijst. 5 Serveer de gekookte broccoli als bijgerecht of serveer de broccoli over de saus. 20 min

Bereiding

Zelf toevoegen
300 g (basmati) rijst
400 g kipfilet
1 kleine appel
125 ml halfvolle crème fraîche
600 g broccoli
100 ml water

Dagje zonder vlees?
Check onze website voor het recept: www.honig.nl

1 Kook de rijst zoals op de verpakking ervan is aangegeven, kook daarnaast de broccoli in een aparte pan gaar.
2 Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan. Bak de in blokjes gesneden kipfilet goudbruin en gaar.
3 Voeg 100 ml water en Honig basis voor Kip Tandoori toe. Breng het geheel al roerend aan de kook. Laat de saus onder af en toe roeren ca. 1 minuut zachtjes doorkoken. Voeg vervolgens de in stukjes gesneden appel toe.
4 Zet het vuur uit en roer direct de crème fraîche erdoor. Serveer de saus over de rijst.
5 Serveer de gekookte broccoli als bijgerecht of serveer de broccoli over de saus.
20 min

Bewaaradvies

Droog bewaren

Allergieën

Kan bevatten
Eieren, Glutenbevattende granen, Melk, Mosterd, Selderij, Soja, Tarwe,

Voedingswaarden

Soortper 12 Gram
Energie2423 kJ (575 kcal)
Vet14 Gram
waarvan verzadigd4.8 Gram
Koolhydraten74 Gram
waarvan suikers9.2 Gram
Voedingsvezel7.2 Gram
Eiwitten35 Gram
Zout2.2 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten