Extra informatie
Over Knorr wereldgerechten Italiaanse lasagne bolognese xxl: met de voordeelverpakking van Knorr wereldgerechten Italiaanse lasagne bolognese xxl zet je gemakkelijk en snel een heerlijke maaltijd met minstens 200 gram groente per persoon op tafel. Snel en eenvoudig te bereiden met op elk pak een alternatieve bereidingswijze zonder vlees of zelfs geheel vegan. De inhoud van dit wereldgerecht is vegan en bevat lasagnebladen en een sausmix. De Italiaanse lasagne bolognese van Knorr bevat bovendien geen conserveermiddelen, kunstmatige kleurstoffen en toegevoegde smaakversterkers. Op de achterzijde van de verpakking vind je het boodschappenlijstje voor de variant die je wilt maken. Deze familieverpakking is voor 4-5 personen. bereidingswijze: verwarm de (hetelucht)oven voor op 190graden celsius. Snij de courgette in blokjes. Snij de 3 tomaten in plakjes en houd ze apart. Breng dan in een pan 500 ml melk, 500 ml water en de sausmix al roerend met een garde aan de kook. Laat ca. 3 min. Zachtjes koken. Verhit ondertussen 1 el olie in een grote koekenpan en bak het gehakt rul. Voeg de Italiaanse groentemix en de courgette toe en bak ca. 3 min. Mee. Voeg daarna de saus toe aan het mengsel en roer dit goed door. Bedek nu de bodem van een grote ingevette ovenschaal met een laag saus en leg hier een laag lasagnebladen op. Herhaal dit tot de lasagnebladen op zijn en eindig met een laag saus. Leg de plakjes tomaat bovenop en bestrooi met de geraspte kaas. Laat de lasagne in ca. 35-40 min. Goudbruin worden in het midden van de oven. over knorr: bij Knorr gebruiken we de lekkerste groenten, kruiden en specerijen. De ingredienten in de maaltijdpakketten worden zorgvuldig geselecteerd en gedroogd. Met Knorr wereldgerechten kun je alle kanten op.
Gebruik
Mixen in water of melk:
Recept met lekker veel groente Boodschappenlijstje • 375 g mager rundergehakt • 600 g Italiaanse groentemix • 1 courgette • 3 tomaten • 500 ml magere melk • 75 g geraspte 30+ kaas • Olie Zo maak je 't 35 min/ Oven 40 min 1. Verwarm de (hetelucht) oven voor op 190°C. Snij de courgette in blokjes. Snij de 3 tomaten in plakjes en houd ze apart. 2. Breng in een pan 500 ml melk, 500 ml water en de sausmix al roerend met een garde aan de kook. Laat ca. 3 min. zachtjes koken. 3. Verhit ondertussen 1 el olie in een grote koekenpan en bak het gehakt rul. Voeg de Italiaanse groentemix en de courgette toe en bak ca. 3 min. mee. 4. Voeg de saus toe aan het mengsel en roer dit goed door. 5. Bedek de bodem van een grote ingevette ovenschaal met een laag saus en leg hier een laag lasagnebladen op. Herhaal dit tot de lasagnebladen op zijn en eindig met een laag saus. 6. Leg de plakjes tomaat bovenop en bestrooi met de geraspte kaas. Laat de lasagne in ca. 35-40 min. goudbruin worden in het midden van de oven. >200 g groente p.p. Als 80% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid! Lekker variëren Tip van De Vegetarische Slager: Vervang het gehakt door 2 pakjes Rul Gehackt. In stap 3, bak alleen de groenten. In stap 4, voeg het Rul Gehackt na de saus toe. Variatietip: Vervang de kaas op het gerecht door 125 g mozzarellaplakjes. Vegan tip: Vervang ook de melk en kaas door plantaardige varianten.
Bereiding
Recept met lekker veel groente Boodschappenlijstje • 375 g mager rundergehakt • 600 g Italiaanse groentemix • 1 courgette • 3 tomaten • 500 ml magere melk • 75 g geraspte 30+ kaas • Olie Zo maak je 't 35 min/ Oven 40 min 1. Verwarm de (hetelucht) oven voor op 190°C. Snij de courgette in blokjes. Snij de 3 tomaten in plakjes en houd ze apart. 2. Breng in een pan 500 ml melk, 500 ml water en de sausmix al roerend met een garde aan de kook. Laat ca. 3 min. zachtjes koken. 3. Verhit ondertussen 1 el olie in een grote koekenpan en bak het gehakt rul. Voeg de Italiaanse groentemix en de courgette toe en bak ca. 3 min. mee. 4. Voeg de saus toe aan het mengsel en roer dit goed door. 5. Bedek de bodem van een grote ingevette ovenschaal met een laag saus en leg hier een laag lasagnebladen op. Herhaal dit tot de lasagnebladen op zijn en eindig met een laag saus. 6. Leg de plakjes tomaat bovenop en bestrooi met de geraspte kaas. Laat de lasagne in ca. 35-40 min. goudbruin worden in het midden van de oven. >200 g groente p.p. Als 80% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid! Lekker variëren Tip van De Vegetarische Slager: Vervang het gehakt door 2 pakjes Rul Gehackt. In stap 3, bak alleen de groenten. In stap 4, voeg het Rul Gehackt na de saus toe. Variatietip: Vervang de kaas op het gerecht door 125 g mozzarellaplakjes. Vegan tip: Vervang ook de melk en kaas door plantaardige varianten.
Allergieën
Bevat
Salicylaat,
Glutenbevattende granen,
Tarwe,
Kan bevatten
Forel,
Eieren,
Melk,
Mosterd,
Selderij,
Soja,