Gebruik
Meerdere bereidingsinstructies, zie etiket:
Recept met lekker veel groente: Boodschappenlijstje • 225 g kipfilet(blokjes) • 100 g zeevruchten • 250 g cherrytomaten • 200 g doperwten (diepvries) • 1 rode paprika • 1 ui • Olie Zo maak je ‘t: [40 min] 1. Snipper de ui grof en snij de paprika in stukjes. Halveer de cherrytomaten. 2. Verhit 1 el olie in een hapjespan en bak de kipfiletblokjes goudbruin en gaar. Voeg de ui, paprika en cherrytomaten toe en bak deze ca. 2 min. mee. 3. Voeg de rijst en 400 ml water toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Voeg dan de kruidenmix en groentemix toe en roer goed door. Laat het met halfgesloten deksel ca. 10 min. zachtjes doorkoken, roer af en toe door. 4. Voeg na deze 10 min. de doperwten en zeevruchten toe. Laat het met halfgesloten deksel nog ca. 6 min. zachtjes doorkoken. Roer af en toe door.
Bereiding
Recept met lekker veel groente: Boodschappenlijstje • 225 g kipfilet(blokjes) • 100 g zeevruchten • 250 g cherrytomaten • 200 g doperwten (diepvries) • 1 rode paprika • 1 ui • Olie Zo maak je ‘t: [40 min] 1. Snipper de ui grof en snij de paprika in stukjes. Halveer de cherrytomaten. 2. Verhit 1 el olie in een hapjespan en bak de kipfiletblokjes goudbruin en gaar. Voeg de ui, paprika en cherrytomaten toe en bak deze ca. 2 min. mee. 3. Voeg de rijst en 400 ml water toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Voeg dan de kruidenmix en groentemix toe en roer goed door. Laat het met halfgesloten deksel ca. 10 min. zachtjes doorkoken, roer af en toe door. 4. Voeg na deze 10 min. de doperwten en zeevruchten toe. Laat het met halfgesloten deksel nog ca. 6 min. zachtjes doorkoken. Roer af en toe door.
Bewaaradvies
Verwijder: Doos bij oud papier. Plastic verpakkingen bij plastic. Overige bij rest.
Allergieën
Bevat
Garnaal,
Haring,
Zalm,
Eieren,
Kabeljauw,
Kreeft,
Schaaldieren,
Selderij,
Soja,
Tarwe,
Vis,
Kan bevatten
Forel,
Pijnboompitten,
Eieren,
Glutenbevattende granen,
Melk,
Mosterd,
Selderij,
Soja,
Weekdieren,