Extra informatie
Met het Knorr wereldgerechten Italiaanse risotto maaltijdpakket zet je gemakkelijk en snel een heerlijke maaltijd met lekker veel groente op tafel. Snel en eenvoudig te bereiden met op elk pak een alternatieve bereidingswijze zonder vlees. Dit wereldgerecht bevat een rijstmix, een kruidenmix en een specerijenmix. Volg het recept met lekker veel groente en zet zo een maaltijd op tafel met minimaal 250 gram groente waar iedereen van geniet! Waan je even in de Italiaanse keuken met de heerlijke kruiden en smaken van deze risotto. Dit Knorr wereldgerechten maaltijdpakket is voor 2-3 personen. bij Knorr maken we het lekker en gemakkelijk om meer groente en minder vlees te eten. Knorr helpt met inspiratie om groente eten makkelijker en smaakvoller te maken. Want een beetje meer groente op je bord maakt een wereld van verschil. Dit maaltijdpakket van Knorr bevat bovendien geen kunstmatige kleurstoffen en toegevoegde smaakversterkers. Bij Knorr gebruiken we de lekkerste groenten, kruiden en specerijen. De ingredienten in de maaltijdpakketten worden zorgvuldig geselecteerd en gedroogd. Met Knorr wereldgerechten kun je alle kanten op. boodschappenlijstje voor risotto: 225 gram kipfilet(blokjes), 2 uien, 250 gram champignons, 1 courgette, 1 prei en olie. bereidingswijze: 1. Snijd de kipfilet in blokjes. Meng de specerijenmix met 2 el olie en marineer hierin de kipblokjes ca. 10 min. Snij de champignons in vieren, de courgette in blokjes en de prei in halve ringen. Snipper de uien. 2. Verhit een hapjespan en bak hierin de kipblokjes. Voeg de champignons, uien, prei en courgette toe en bak deze ca. 3 min. Mee. 3. Voeg de kruidenmix, 500 ml water en de rijstmix toe. Breng het geheel al roerend aan de kook en laat het ca. 17 min. Zachtjes doorkoken. Roer af en toe door, totdat het vocht bijna is opgenomen. 4. Neem de pan van het vuur, roer het geheel goed door elkaar en laat het ca. 2 min. Staan. De risotto hoort bij het serveren smeuig te zijn. tip: vervang de kipfilet door een bakje vegetarische kipstukjes. Snijd ze kleiner naar wens. Bak de kipstukjes apart goudbruin en voeg ze in stap 3 na 15 min. Koken toe. Of in stap 1, marineer de gesneden champignons en bak ze mee in stap 2. Vervang de kipfilet door 200 g erwten (diepvries). Voeg deze na 12 min. Koken toe.
Gebruik
Meerdere bereidingsinstructies, zie etiket:
Recept met lekker veel groente Boodschappenlijstje • 225 g kipfilet(blokjes) • 250 g champignons • 2 uien • 1 courgette • 1 prei • Olie Zo maak je 't [40 min] 1. Meng de specerijenmix met 2 el olie en marineer hierin de kipfiletblokjes ca. 10 min. Snij de champignons in vieren, de courgette in blokjes en de prei in halve ringen. Snipper de uien. 2. Verhit een hapjespan en bak de kipblokjes goudbruin en gaar. Voeg de champignons, uien, prei en courgette toe en bak deze ca. 3 min. mee. 3. Voeg de kruidenmix, 500 ml water en de rijstmix toe. Breng het geheel al roerend aan de kook en laat het ca. 17 min. zachtjes doorkoken. Roer af en toe door, totdat het vocht bijna is opgenomen. 4. Neem de pan van het vuur, roer het geheel goed door elkaar en laat het ca. 2 min. staan. De Risotto hoort bij het serveren smeuïg te zijn.
Bereiding
Recept met lekker veel groente Boodschappenlijstje • 225 g kipfilet(blokjes) • 250 g champignons • 2 uien • 1 courgette • 1 prei • Olie Zo maak je 't [40 min] 1. Meng de specerijenmix met 2 el olie en marineer hierin de kipfiletblokjes ca. 10 min. Snij de champignons in vieren, de courgette in blokjes en de prei in halve ringen. Snipper de uien. 2. Verhit een hapjespan en bak de kipblokjes goudbruin en gaar. Voeg de champignons, uien, prei en courgette toe en bak deze ca. 3 min. mee. 3. Voeg de kruidenmix, 500 ml water en de rijstmix toe. Breng het geheel al roerend aan de kook en laat het ca. 17 min. zachtjes doorkoken. Roer af en toe door, totdat het vocht bijna is opgenomen. 4. Neem de pan van het vuur, roer het geheel goed door elkaar en laat het ca. 2 min. staan. De Risotto hoort bij het serveren smeuïg te zijn.
Allergieën
Bevat
Hydroxycitronellal,
Lactose,
Melk,
Selderij,
Kan bevatten
Forel,
Eieren,
Glutenbevattende granen,
Mosterd,
Selderij,
Soja,