Honig Basis voor macaroni stroganoff
1.99

Honig Basis voor macaroni stroganoff

69 g

Met de Honig basis voor macaronisaus stroganoff maak je makkelijk en snel een heerlijke pasta.

  • Macaronisaus stroganoff voor 3 a 4 personen
  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • Zelf toevoegen:macaroni, gehakt, provencaalse wokgroenten, champignons
  • Varieer met je favoriete groenten

Andere kochten ook

Honig Basis voor macaroni en spaghetti € 1,99 41 g
Honig Basis voor tagliatelle roomsaus € 1,99 62 g
Honig Basis voor spaghettisaus bolognese € 1,99 41 g
Honig Basis voor lasagnesaus tradizionale € 1,99 125 g
Honig Basis voor italiaanse kruidensaus € 1,99 68 g

Inhoud en Gewicht

  • 69 g

Kenmerken

Recyclebaar

Contactgegevens

Honig Consumentenservice
Antwoordnummer 98057, 1000 VA Amsterdam.

Website
www.honig.nl

Extra informatie

Honig basis voor macaroni stroganoff is een mix met lekkere kruiden en specerijen zoals knoflook, tijm en paprikapoeder. Door het toevoegen van verse ingredienten, zoals groenten en vlees, zet je snel en makkelijk een heerlijke pasta op tafel. Deze mix is goed voor een maaltijd van 3 tot 4 personen en staat in slechts 20 minuten op tafel. Kook zoals de algemene bereidingswijze of vervang het rundergehakt door vegetarisch gehakt. Vergeet niet om je eigen draai eraan te geven! Dus aan tafel met honig!

Merk

Honig

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Onbekend:
Zelf toevoegen 300 g Honig Macaroni 300 g rundergehakt 400 g Provençaalse wokgroenten 250 g (kastanje) champignons 500 ml water Dagje zonder vlees? Vervang het rundergehakt door vegetarisch gehakt! Algemene bereidingswijze 1. Kook de macaroni zoals op de verpakking ervan is aangegeven. 2. Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan. Bak het gehakt rul en bruin. Voeg de wokgroenten en de in schijfjes gesneden champignons toe en bak deze kort mee. 3. Voeg 500 ml water en Honig basis voor Macaroni Stroganoff toe. Breng het geheel al roerend aan de kook. 4. Laat de saus onder af en toe roeren ca. 2 minuten zachtjes doorkoken. Serveer de saus over de macaroni. 20 min

Bereiding

Zelf toevoegen
300 g Honig Macaroni
300 g rundergehakt
400 g Provençaalse wokgroenten
250 g (kastanje) champignons
500 ml water

Dagje zonder vlees?
Vervang het rundergehakt door vegetarisch gehakt!

Algemene bereidingswijze
1. Kook de macaroni zoals op de verpakking ervan is aangegeven.
2. Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan. Bak het gehakt rul en bruin. Voeg de wokgroenten en de in schijfjes gesneden champignons toe en bak deze kort mee.
3. Voeg 500 ml water en Honig basis voor Macaroni Stroganoff toe. Breng het geheel al roerend aan de kook.
4. Laat de saus onder af en toe roeren ca. 2 minuten zachtjes doorkoken. Serveer de saus over de macaroni.

20 min

Bewaaradvies

Droog bewaren Ten minste houdbaar tot einde: (maand, jaar)

Allergieën

Bevat
Salicylaat, Glutenbevattende granen, Melk, Tarwe,

Kan bevatten
Forel, Eieren, Mosterd, Selderij, Soja,

Voedingswaarden

Soortper 17 Gram
Energie2297 kJ (547 kcal)
Vet18 Gram
waarvan verzadigd6 Gram
Koolhydraten66 Gram
waarvan suikers6.1 Gram
Voedingsvezel7.4 Gram
Eiwitten28 Gram
Zout2 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten