Extra informatie
Met het Knorr wereldgerechten Mexicaanse taco's maaltijdpakket zet je binnen een handomdraai een heerlijke maaltijd met lekker veel groente op tafel. Geniet van mexicaans met een authentieke Mexicaanse smaak. Snel en eenvoudig te bereiden met op elk pak de klassieke bereidingswijze en een alternatieve bereidingswijze zonder vlees. Dit wereldgerecht bevat tacoschelpen, een sausmix en een kruidenmix. De inhoud van deze verpakking is geschikt voor veganistisch gebruik. Ben je op zoek naar gerechten met lekker veel groente? dan zijn de wereldgerechten van Knorr echt iets voor jou! Deze avondmaaltijd bevat minimaal 200 gram groente per persoon. Het Knorr wereldgerechten maaltijdpakket voor Mexicaanse taco's is geschikt voor 2-3 personen. bij Knorr maken we het lekker en gemakkelijk om meer groente en minder vlees te eten. Knorr helpt met inspiratie om groente eten makkelijker en smaakvoller te maken. Want een beetje meer groente op je bord maakt een wereld van verschil. Dit maaltijdpakket van Knorr bevat bovendien geen conserveermiddelen, kunstmatige kleurstoffen en toegevoegde smaakversterkers. Bij Knorr gebruiken we de lekkerste groenten, kruiden en specerijen. De ingredienten in de maaltijdpakketten worden zorgvuldig geselecteerd en gedroogd. Met Knorr wereldgerechten kun je alle kanten op. boodschappenlijstje voor Mexicaanse taco's: 225 g mager rundergehakt, 1 courgette, 2 tomaten, 150 g mais (blik), 100 g ijsbergsla en olie. bereidingswijze: 1. Verwarm de (hetelucht)oven op 150 graden celsius. Snij de courgette en tomaten in kleine blokjes. Snij de sla in fijne reepjes. 2. Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak het gehakt rul. Voeg de courgette (blokjes) en mais (uitgelekt) toe. Bak nog ca. 3 min. Voeg daarna de kruidenmix en 150 ml water toe. Breng het geheel al roerende aan de kook en laat het ca. 3 min. Zachtjes doorkoken. 3. Haal de tacoschelpen uit de verpakking en hand ze ondersteboven in het ovenrooster. Verwarm ze ca. 5 min. In de oven. Meng de sausmix met 150 ml koud water en roer goed door. 4. Vul de tacoschelpen met het gehaktmengsel, wat sla (fijngesneden) en tomaten (blokjes). Serveer de gevulde taco's en de tacosaus apart. tip: een dagje zonder vlees? vervang het rundergehakt door vegetarisch gehakt. Voeg het gehakt na het water toe. Of vervang het gehakt door 200 g zwarte bonen (blik). Voeg deze met de mais toe.
Land van oorsprong
België
Gebruik
Mixen in water of melk:
Recept met lekker veel groente Boodschappenlijstje - 225 g mager rundergehakt - 150 g maïs (blik) - 100 g ijsbergsla - 2 tomaten - 1 courgette - Olie Zo maak je 't 1. Verwarm de (hetelucht) oven voor op 150°C. Snij de courgette en tomaten in kleine blokjes. Snij de sla in fijne reepjes. 2. Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak het gehakt rul. Voeg de courgette en de uitgelekte maïs toe. Bak nog ca. 3 min. Voeg daarna de kruidenmix en 150 ml water toe. Breng het geheel al roerend aan de kook en laat het ca. 3 min. zachtjes doorkoken. 3. Haal de tacoschelpen uit de verpakking en hang ze ondersteboven in het ovenrooster. Verwarm ze ca. 5 min in de oven. Meng de sausmix met 150 ml koud water en roer goed door. 4. Vul de tacoschelpen met het gehaktmengsel, wat sla en blokjes tomaat. Serveer de gevulde taco’s en de tacosaus apart. Lekker variëren Tip van De Vegetarische Slager: Vervang het gehakt door 1 pakje Rul Gehackt. In stap 2, begin met de groenten. Voeg het Rul Gehackt na het water toe. Tip van de groenteboer: Vervang het gehakt door 200 g zwarte bonen (blik). Voeg deze met de maïs toe. Variatietip Vervang 1 tomaat door een halve avocado in plakjes.
Bereiding
Recept met lekker veel groente Boodschappenlijstje - 225 g mager rundergehakt - 150 g maïs (blik) - 100 g ijsbergsla - 2 tomaten - 1 courgette - Olie Zo maak je 't 1. Verwarm de (hetelucht) oven voor op 150°C. Snij de courgette en tomaten in kleine blokjes. Snij de sla in fijne reepjes. 2. Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak het gehakt rul. Voeg de courgette en de uitgelekte maïs toe. Bak nog ca. 3 min. Voeg daarna de kruidenmix en 150 ml water toe. Breng het geheel al roerend aan de kook en laat het ca. 3 min. zachtjes doorkoken. 3. Haal de tacoschelpen uit de verpakking en hang ze ondersteboven in het ovenrooster. Verwarm ze ca. 5 min in de oven. Meng de sausmix met 150 ml koud water en roer goed door. 4. Vul de tacoschelpen met het gehaktmengsel, wat sla en blokjes tomaat. Serveer de gevulde taco’s en de tacosaus apart. Lekker variëren Tip van De Vegetarische Slager: Vervang het gehakt door 1 pakje Rul Gehackt. In stap 2, begin met de groenten. Voeg het Rul Gehackt na het water toe. Tip van de groenteboer: Vervang het gehakt door 200 g zwarte bonen (blik). Voeg deze met de maïs toe. Variatietip Vervang 1 tomaat door een halve avocado in plakjes.
Bewaaradvies
Ten minste houdbaar tot einde: Zie onderkant verpakking.
Allergieën
Bevat
Forel,
Selderij,
Kan bevatten
Eieren,
Glutenbevattende granen,
Melk,
Mosterd,
Selderij,
Soja,