Extra informatie
Over Knorr wereldgerechten Mexicaanse burrito's xxl: met het Knorr wereldgerechten Mexicaanse burrito's xxl zet je gemakkelijk en snel een heerlijke maaltijd met lekker veel groente op tafel. Snel en eenvoudig te bereiden met op elk pak de klassieke bereidingswijze en een alternatieve bereidingswijze zonder vlees. Dit wereldgerecht bevat 9x wraps, een kruidenmix en een sausmix en de inhoud is vegan. Volg het recept en zet een maaltijd op tafel met minima al 200 g groente waar iedereen van geniet! Waan je even in de Mexicaanse keuken met de heerlijke kruiden en smaken van deze burrito's. De Mexicaanse burrito's van Knorr bevatten bovendien geen kunstmatige kleurstoffen en toegevoegde smaakversterkers. Op de achterzijde van de verpakking vind je het boodschappenlijstje voor de variant die je wilt maken. De Knorr Mexicaanse burrito's xxl is voor 4-5 personen. bereidingswijze: verwarm de (hetelucht) oven voor op 180 graden celsius. Snijd de kipfilet in blokjes, de paprika's in dunne reepjes, de champignons in vieren en snipper de ui. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de kipblokjes goudbruin. Voeg de paprikas, champignons en ui toe en bak nog 5 min. Mee. Voeg dan de kruidenmix en 100 ml water toe. Breng het geheel al roerend aan de kook en laat het 3 min. Zachtjes doorkoken. Meng de sausmix met de kwark en 2 el water en roer goed door. Haal de wraps uit de verpakking, verpak ze in aluminiumfolie en verwarm ze 2 min. In de oven. Bestrijk de wraps met een hoeveelheid saus naar wens, schep het kipmengsel in het midden en vouw ze dicht. Leg de wraps in een ingevette ovenschaal en bestrooi ze met de geraspte kaas. Zet de schaal ca. 8 min. In de oven tot de kaas gesmolten is. Serveer de Mexicaanse burritos en de rest van de saus apart. Op elk pak vind je ook een alternatieve bereidingswijze zonder vlees of zelfs geheel vegan. over knorr: al sinds 1838 was carl heinrich Knorr aan het experimenteren met het drogen van kruiden en groenten. Dit was volgens hem de Manier om de smaak en voedingswaarde te behouden. Zijn missie was om koken zo gemakkelijk mogelijk te maken, zonder dat de kwaliteit van het eten achteruit zou gaan. Vanwege de rijke historie en de invloed van chefs van over de hele wereld is culinair vakmanschap een kenmerk van Knorr geworden. Knorr is altijd op zoek naar nieuwe, innovatieve producten die het koken eenvoudiger kunnen maken.
Land van oorsprong
België
Gebruik
Bereid:
Recept met lekker veel groente
Boodschappenlijstje
- 375 g kipfilet(blokjes)
- 500 g champignons
- 2 rode paprika’s
- 1 gele paprika
- 1 ui
- 200 g volle kwark
- 75 g geraspte 30+ kaas
- Olie
Zo maak je't
1. Verwarm de (hetelucht) oven voor op 180°C. Snij de paprika's in dunne reepjes, de champignons in vieren en snipper de ui.
2. Verhit 2 el olie in een grote koekenpan en bak de kipfiletblokjes goudbruin en gaar. Voeg de paprika, champignons en ui toe en bak nog ca. 5 min. mee.
3. Voeg de kruidenmix en 150 ml water toe. Breng het geheel al roerend aan de kook en laat het ca. 3 min. zachtjes doorkoken.
4. Meng de sausmix met de kwark en 3 el water en roer goed door.
5. Haal de wraps uit de verpakking, verpak ze in aluminiumfolie en verwarm ze 2 min. in de oven.
6. Bestrijk de wraps met een hoeveelheid saus naar wens, schep het kipmengsel in het midden van de wraps en vouw ze dicht.
7. Leg de dichtgevouwen wraps in een ingevette ovenschaal en bestrooi ze met de geraspte kaas. Zet de schaal ca. 8 min. in de oven tot de kaas gesmolten is. Serveer de Burrito’s en de rest van de saus apart.
Lekker variëren
Tip van De Vegetarische Slager:
Vervang de kipfilet door 2 bakjes Kipstuckjes. In stap 2, bak de Kipstuckjes kort goudbruin, deze zijn al gaar.
Tip van de groenteboer:
Vervang de kipfilet door 200 g kidneybonen (blik) en 150 g mais (blik) en voeg na het water toe stap 3.
Vegan tip:
Vervang ook de kwark en kaas door plantaardige varianten.
Bereiding
Recept met lekker veel groente
Boodschappenlijstje
- 375 g kipfilet(blokjes)
- 500 g champignons
- 2 rode paprika’s
- 1 gele paprika
- 1 ui
- 200 g volle kwark
- 75 g geraspte 30+ kaas
- Olie
Zo maak je't
1. Verwarm de (hetelucht) oven voor op 180°C. Snij de paprika's in dunne reepjes, de champignons in vieren en snipper de ui.
2. Verhit 2 el olie in een grote koekenpan en bak de kipfiletblokjes goudbruin en gaar. Voeg de paprika, champignons en ui toe en bak nog ca. 5 min. mee.
3. Voeg de kruidenmix en 150 ml water toe. Breng het geheel al roerend aan de kook en laat het ca. 3 min. zachtjes doorkoken.
4. Meng de sausmix met de kwark en 3 el water en roer goed door.
5. Haal de wraps uit de verpakking, verpak ze in aluminiumfolie en verwarm ze 2 min. in de oven.
6. Bestrijk de wraps met een hoeveelheid saus naar wens, schep het kipmengsel in het midden van de wraps en vouw ze dicht.
7. Leg de dichtgevouwen wraps in een ingevette ovenschaal en bestrooi ze met de geraspte kaas. Zet de schaal ca. 8 min. in de oven tot de kaas gesmolten is. Serveer de Burrito’s en de rest van de saus apart.
Lekker variëren
Tip van De Vegetarische Slager:
Vervang de kipfilet door 2 bakjes Kipstuckjes. In stap 2, bak de Kipstuckjes kort goudbruin, deze zijn al gaar.
Tip van de groenteboer:
Vervang de kipfilet door 200 g kidneybonen (blik) en 150 g mais (blik) en voeg na het water toe stap 3.
Vegan tip:
Vervang ook de kwark en kaas door plantaardige varianten.
Bewaaradvies
Verwijder: Doos bij oud papier. Plastic verpakkingen bij plastic. Overig bij rest.
Allergieën
Bevat
Forel,
Salicylaat,
Glutenbevattende granen,
Selderij,
Tarwe,
Kan bevatten
Eieren,
Glutenbevattende granen,
Melk,
Mosterd,
Soja,