Extra informatie
Met de voordeelverpakking van het Knorr wereldgerechten Mexicaanse enchilada's xxl maaltijdpakket zet je gemakkelijk en snel een heerlijke maaltijd met lekker veel groente op tafel. Snel en eenvoudig te bereiden met op elk pak de klassieke bereidingswijze en een alternatieve bereidingswijze zonder vlees. De inhoud van dit wereldgerecht is vegan en bevat 9x wraps, een kruidenmix, een sausmix en een dressingmix. Volg het recept met lekker veel groente en zet zo een maaltijd op tafel met minimaal 200 g groente waar iedereen van geniet! Waan je even in de Mexicaanse keuken met de heerlijke kruiden en smaken van deze enchilada's. De vertrouwde Mexicaanse enchilada's van knorr, maar nu met nog meer om te delen. Met deze familieverpakking zet je namelijk voor 4-5 personen dit heerlijke gerecht op tafel. bij Knorr maken we het lekker en gemakkelijk om meer groente en minder vlees te eten. Knorr helpt met inspiratie om groente eten makkelijker en smaakvoller te maken. Want een beetje meer groente op je bord maakt een wereld van verschil. Dit maaltijdpakket van Knorr bevat bovendien geen kunstmatige kleurstoffen en toegevoegde smaakversterkers. Bij Knorr gebruiken we de lekkerste groenten, kruiden en specerijen. De ingredienten in de maaltijdpakketten worden zorgvuldig geselecteerd en gedroogd. Met Knorr wereldgerechten kun je alle kanten op. boodschappenlijsjte - 375 g mager rundergehakt - 150 g mais (blik) - 5 tomaten - 2 rode paprikas - 2 uien - 100 g volle kwark - olie bereidingswijze 1. Snipper de uien. Snij de tomaten en de paprikas in blokjes. Verhit 1 el olie in een grote koekenpan en bak het gehakt rul. 2. Voeg de paprikas en 1 ui toe en bak ca. 3 min. Mee. Voeg dan de uitgelekte mais, de kruidenmix en 100 ml water toe en bak ca. 2 min. Mee. 3. Meng de dressingmix met 2 el olie en 2 el water en meng dit met de tomatenblokjes en de resterende ui. 4. Meng de sausmix met de kwark en 3 el water en roer goed door. 5. Haal de wraps uit de verpakking en verwarm ze 30 sec. In de magnetron (650 w). Besmeer de wraps met een deel van de saus en verdeel het gehaktmengsel en wat salade erover. Vouw de wraps dicht. Serveer de enchiladas met de overgebleven salade en saus. lekker varieren: tip: vervang het gehakt door vegetarisch gehakt. In stap 1, snij alleen de groenten. In stap 2, voeg het gehakt na de kruidenmix toe. tip van de groenteboer: vervang het gehakt door 1 gele paprika in blokjes, bak deze met de groenten mee in stap 2. In stap 2, voeg ook 200 g uitgelekte zwarte bonen (blik) als laatste toe. variatietip: vervang de mais door 250 g plakjes champignons en bak met de groenten mee in stap 2.
Land van oorsprong
België
Gebruik
Meerdere bereidingsinstructies, zie etiket:
Recept met lekker veel groente Boodschappenlijstje - 375 g mager rundergehakt - 150 g maïs (blik) - 5 tomaten - 2 rode paprika’s - 2 uien - 100 g volle kwark - Olie Zo maak je't 30 min 1. Snipper de uien. Snij de tomaten en de paprika’s in blokjes. Verhit 1 el olie in een grote koekenpan en bak het gehakt rul. 2. Voeg de paprika’s en 1 ui toe en bak ca. 3 min. mee. Voeg dan de uitgelekte maïs, de kruidenmix en 100 ml water toe en bak ca. 2 min. mee. 3. Meng de dressingmix met 2 el olie en 2 el water en meng dit met de tomatenblokjes en de resterende ui. 4. Meng de sausmix met de kwark en 3 el water en roer goed door. 5. Haal de wraps uit de verpakking en verwarm ze 30 sec. in de magnetron (650 W). Besmeer de wraps met een deel van de saus en verdeel het gehaktmengsel en wat salade erover. Vouw de wraps dicht. Serveer de Enchilada’s met de overgebleven salade en saus. Lekker variëren Tip van De Vegetarische Slager: Vervang het gehakt door 2 pakjes Rul Gehackt. In stap 1, snij alleen de groenten. In stap 2, voeg het Rul Gehackt na de kruidenmix toe. Tip van de groenteboer: Vervang het gehakt door 1 gele paprika in blokjes, bak deze met de groenten mee in stap 2. In stap 2, voeg ook 200 g uitgelekte zwarte bonen (blik) als laatste toe. Variatietip: Vervang de maïs door 250 g plakjes champignons en bak met de groenten mee in stap 2.
Bereiding
Recept met lekker veel groente Boodschappenlijstje - 375 g mager rundergehakt - 150 g maïs (blik) - 5 tomaten - 2 rode paprika’s - 2 uien - 100 g volle kwark - Olie Zo maak je't 30 min 1. Snipper de uien. Snij de tomaten en de paprika’s in blokjes. Verhit 1 el olie in een grote koekenpan en bak het gehakt rul. 2. Voeg de paprika’s en 1 ui toe en bak ca. 3 min. mee. Voeg dan de uitgelekte maïs, de kruidenmix en 100 ml water toe en bak ca. 2 min. mee. 3. Meng de dressingmix met 2 el olie en 2 el water en meng dit met de tomatenblokjes en de resterende ui. 4. Meng de sausmix met de kwark en 3 el water en roer goed door. 5. Haal de wraps uit de verpakking en verwarm ze 30 sec. in de magnetron (650 W). Besmeer de wraps met een deel van de saus en verdeel het gehaktmengsel en wat salade erover. Vouw de wraps dicht. Serveer de Enchilada’s met de overgebleven salade en saus. Lekker variëren Tip van De Vegetarische Slager: Vervang het gehakt door 2 pakjes Rul Gehackt. In stap 1, snij alleen de groenten. In stap 2, voeg het Rul Gehackt na de kruidenmix toe. Tip van de groenteboer: Vervang het gehakt door 1 gele paprika in blokjes, bak deze met de groenten mee in stap 2. In stap 2, voeg ook 200 g uitgelekte zwarte bonen (blik) als laatste toe. Variatietip: Vervang de maïs door 250 g plakjes champignons en bak met de groenten mee in stap 2.
Bewaaradvies
Ten minste houdbaar tot einde: Zie onderkant verpakking.
Allergieën
Bevat
Forel,
Salicylaat,
Glutenbevattende granen,
Lactose,
Mosterd,
Selderij,
Tarwe,
Kan bevatten
Eieren,
Glutenbevattende granen,
Melk,
Selderij,
Soja,