Honig Basis voor hachee
1.99

Honig Basis voor hachee

63 g

Met de Honig mix voor hachee maak je zo een heerlijk traditioneel Hollands vleesgerecht.

  • Hachee voor 3 a 4 personen
  • Bereidingstijd: 2 uur en 20 minuten inclusief stooftijd
  • Zelf toevoegen: hacheevlees, ui, wortel
  • Variatietip: roer twee eetlepels appelstroop door

Andere kochten ook

Honig Basis voor boerenomelet € 1,99 38 g
Honig Basis voor kapucijners € 1,99 45 g
Honig Basis voor witlof ovenschotel € 1,99 36 g
Honig Basis voor prei ovenschotel € 1,99 36 g
Honig Basis voor sperziebonen ovenschotel € 1,99 36 g

Inhoud en Gewicht

  • 63 g

Kenmerken

Recyclebaar

Contactgegevens

Honig Consumentenservice
Antwoordnummer 98057, 1000 VA Amsterdam.

Website
www.honig.nl

Extra informatie

Honig basis voor hachee is een mix met kruiden en specerijen waarin onder andere kruidnagel en laurier zit. Door het toevoegen van verse ingredienten, zoals groenten en vlees, zet je snel en makkelijk een heerlijk traditioneel Hollands vleesgerecht op tafel! Deze mix is goed voor een maaltijd van 3 tot 4 personen en staat na 2,5 uur voorbereiden en stoven op tafel. Kook zoals de algemene bereidingswijze of roer twee eetlepels appelstroop door de hachee om te varieren. Vergeet niet om je eigen draai eraan te geven! Dus aan tafel met honig!

Merk

Honig

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Onbekend:
Zelf toevoegen 500 g runder riblappen 4 grote uien 250 g wortel 750 ml water Variatie tip Roer 2 eetl. appelstroop door de hachee! Algemene bereidingswijze 1 Verhit 3 eetl. olijfolie in een pan. Bak het in kleine stukjes gesneden vlees bruin. Bak op het laatst de in halve ringen gesneden uien en de in plakjes gesneden wortel kort mee. 2 Voeg 250 ml water toe. Breng het geheel aan de kook. Laat het met het deksel op de pan ca. 2 uur stoven, voeg indien nodig water toe om droogkoken te voorkomen. 3 Voeg, zodra het vlees gaar en zacht is, 500 ml water en Honig basis voor Hachee toe. Breng het geheel aan de kook. Laat het onder af en toe roeren ca. 10 minuten zachtjes doorkoken. Garneer de hachee eventueel met wat peterselie. 10+130 min

Bereiding

Zelf toevoegen
500 g runder riblappen
4 grote uien
250 g wortel
750 ml water
Variatie tip
Roer 2 eetl. appelstroop door de hachee!

Algemene bereidingswijze
1 Verhit 3 eetl. olijfolie in een pan. Bak het in kleine stukjes gesneden vlees bruin. Bak op het laatst de in halve ringen gesneden uien en de in plakjes gesneden wortel kort mee.
2 Voeg 250 ml water toe. Breng het geheel aan de kook. Laat het met het deksel op de pan ca. 2 uur stoven, voeg indien nodig water toe om droogkoken te voorkomen.
3 Voeg, zodra het vlees gaar en zacht is, 500 ml water en Honig basis voor Hachee toe. Breng het geheel aan de kook. Laat het onder af en toe roeren ca. 10 minuten zachtjes doorkoken. Garneer de hachee eventueel met wat peterselie.

10+130 min

Bewaaradvies

Droog bewaren Ten minste houdbaar tot einde: (maand, jaar)

Allergieën

Bevat
Salicylaat, Gerst, Glutenbevattende granen, Soja, Tarwe,

Kan bevatten
Forel, Eieren, Melk, Mosterd, Selderij,

Voedingswaarden

Soortper 15.7 Gram
Energie1695 kJ (406 kcal)
Vet20 Gram
waarvan verzadigd6.6 Gram
Koolhydraten24 Gram
waarvan suikers9.7 Gram
Voedingsvezel6.9 Gram
Eiwitten29 Gram
Zout2 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten