Honig Basis voor witlof ovenschotel
1.99

Honig Basis voor witlof ovenschotel

36 g

Honig basis voor witlof ovenschotel ham en kaas is een mix voor een smaakvolle saus. Door het toevoegen van verse ingredienten zet je snel en makkelijk een heerlijke ovenschotel op tafel!

  • Witlof ovenschotel voor 4 personen
  • Bereidingstijd: 55 minuten inclusief oventijd
  • Zelf toevoegen: witlof, aardappel, hamreepjes, geraspte kaas, ei, kookroom
  • Varieer met je favoriete groenten

Andere kochten ook

Honig Basis voor boerenomelet € 1,99 38 g
Honig Basis voor kapucijners € 1,99 45 g
Honig Basis voor witlof ovenschotel € 1,99 36 g
Honig Basis voor prei ovenschotel € 1,99 36 g
Honig Basis voor sperziebonen ovenschotel € 1,99 36 g

Inhoud en Gewicht

  • 36 g

Contactgegevens

Honig Consumentenservice
Antwoordnummer 98057, 1000 VA Amsterdam.

Telefoon
0800 - 0229973

Website
www.honig.nl

Extra informatie

Iedereen verdient het om dagelijks van een warme maaltijd te genieten. Daarom helpt Honig al meer dan 150 jaar om samen aan tafel te gaan voor een smaakvolle, warme maaltijd!

Merk

Honig

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Onbekend:
Zelf toevoegen 4 stronken witlof 600 g voorgekookte aardappelschijfjes 200 g hamereepjes 50 g geraspte kaas 1 ei 150 ml kookroom light 200 ml water Algemene bereidingswijze 1 Verwarm de oven voor op 200°C (heteluchtoven op 180°C) en vet een ovenschaal in. Snijd in tussentijd de witlof grof. 2 Verhit 2 eetlepels olijfolie in een pan en bak de hamreepjes. Voeg als laatste de witlof toe en bak kort mee. 3 Bouw het ovengerecht op. Verdeel de helft van de voorgekookte aardappelschijfjes over de bodem. Bedek dit met het mengsel van hamreepjes en witlof. 4 Meng 200 ml koud water, 150 ml kookroom en de Honig Witlof Ovenschotelmix in een kom. Voeg als laatste het ei toe, meng dit weer goed en schenk direct ¾ van de aangemaakte ovenschotelmix gedoseerd over de ovenschotel. 5 Wacht 2 minuten. Verdeel de resterende aardappelschijfjes en schenk de rest van de ovenschotelmix gelijkmatig eroverheen. Bestrooi het geheel met kaas. Bak de ovenschotel in het midden van de oven ca. 45 min. goudbruin. 10 + 45 min

Bereiding

Zelf toevoegen
4 stronken witlof
600 g voorgekookte aardappelschijfjes
200 g hamereepjes
50 g geraspte kaas
1 ei
150 ml kookroom light
200 ml water

Algemene bereidingswijze
1 Verwarm de oven voor op 200°C (heteluchtoven op 180°C) en vet een ovenschaal in. Snijd in tussentijd de witlof grof.
2 Verhit 2 eetlepels olijfolie in een pan en bak de hamreepjes. Voeg als laatste de witlof toe en bak kort mee.
3 Bouw het ovengerecht op. Verdeel de helft van de voorgekookte aardappelschijfjes over de bodem. Bedek dit met het mengsel van hamreepjes en witlof.
4 Meng 200 ml koud water, 150 ml kookroom en de Honig Witlof Ovenschotelmix in een kom. Voeg als laatste het ei toe, meng dit weer goed en schenk direct ¾ van de aangemaakte ovenschotelmix gedoseerd over de ovenschotel.
5 Wacht 2 minuten. Verdeel de resterende aardappelschijfjes en schenk de rest van de ovenschotelmix gelijkmatig eroverheen. Bestrooi het geheel met kaas. Bak de ovenschotel in het midden van de oven ca. 45 min. goudbruin.

10 + 45 min

Bewaaradvies

Droog bewaren Ten minste houdbaar tot einde: (maand, jaar)

Voedingswaarden

Soortper 9 Gram
Energie1636 kJ (391 kcal)
Vet18 Gram
waarvan verzadigd7.3 Gram
Koolhydraten37 Gram
waarvan suikers5.6 Gram
Voedingsvezel3.9 Gram
Eiwitten18 Gram
Zout2.1 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten