Honig Basis voor boerenomelet
1.99

Honig Basis voor boerenomelet

2e halve prijs Combineren mogelijk 38 g

Met de Honig mix voor boerenomelet zet je in een handomdraai een heerlijk vers en smaakvol gerecht op tafel.

  • Boerenomelet voor 2x 4 porties
  • Bereidingstijd: 10 minuten
  • Zelf toevoegen: eieren, ui, champignons
  • Varieer met je favoriete groenten

Combineren met

Honig Basis voor bami goreng € 1,99 62 g
Honig Basis macaroni & spaghetti voordeel € 3,59 82 g
Honig Basis voor chinese tomatensoep € 1,99 112 g
Honig Basis voor tomaten-cremesoep € 1,99 112 g
Honig Basis voor franse uiensoep € 1,99 64 g

Inhoud en Gewicht

  • 38 g

Kenmerken

Recyclebaar

Contactgegevens

Honig Consumentenservice
Antwoordnummer 98057, 1000 VA Amsterdam.

Website
www.honig.nl

Extra informatie

Honig basis voor boerenomelet is een mix met kruiden en specerijen waarin onder andere bieslook, peterselie en knoflook zit. Door het toevoegen van verse ingredienten, zoals groenten en eieren, zet je snel en makkelijk een heerlijke boerenomelet op tafel. Deze mix is goed voor 2 maaltijden van 4 personen en staat in slechts 10 minuten op tafel. Kook zoals de algemene bereidingswijze of varieer door het toevoegen van wat gesneden bosui. Vergeet niet om je eigen draai eraan te geven! Dus aan tafel met honig!

Merk

Honig

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Onbekend:
Zelf toevoegen 6 middelgrote eieren 1 middelgrote ui 125 g (kastanje) champignons 4 sneetjes volkoren brood Variatie tip Lekker met wat gesneden bosui! Algemene bereidingswijze 1 Klop met een vork de eieren met 1 theel. water in een beslagkom los. 2 Roer de inhoud van 1 zakje Honig basis voor Boerenomelet erdoor en laat het omeletmengsel 2 à 3 minuten staan. 3 Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak hierin de gesnipperde ui en de in schijfjes gesneden champignons. Giet vervolgens het omeletmengsel in de pan. 4 Bak de omelet, met een deksel op de pan, op middelhoog vuur in enkele minuten goudgeel. 5 Serveer de omelet op (geroosterd) brood en garneer eventueel met wat peterselie. 10 min

Bereiding

Zelf toevoegen
6 middelgrote eieren
1 middelgrote ui
125 g (kastanje) champignons
4 sneetjes volkoren brood
Variatie tip
Lekker met wat gesneden bosui!

Algemene bereidingswijze
1 Klop met een vork de eieren met 1 theel. water in een beslagkom los.
2 Roer de inhoud van 1 zakje Honig basis voor Boerenomelet erdoor en laat het omeletmengsel 2 à 3 minuten staan.
3 Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak hierin de gesnipperde ui en de in schijfjes gesneden champignons. Giet vervolgens het omeletmengsel in de pan.
4 Bak de omelet, met een deksel op de pan, op middelhoog vuur in enkele minuten goudgeel.
5 Serveer de omelet op (geroosterd) brood en garneer eventueel met wat peterselie.

10 min

Bewaaradvies

Droog bewaren Ten minste houdbaar tot einde: (maand, jaar)

Allergieën

Bevat
Forel, Melk, Selderij, Soja,

Kan bevatten
Salicylaat, Eieren, Glutenbevattende granen, Mosterd, Tarwe,

Voedingswaarden

Soortper 4.7 Gram
Energie1094 kJ (262 kcal)
Vet13 Gram
waarvan verzadigd3.3 Gram
Koolhydraten20 Gram
waarvan suikers4.3 Gram
Voedingsvezel3.6 Gram
Eiwitten15 Gram
Zout1 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten