Honig Basis voor chili con carne
1.99

Honig Basis voor chili con carne

42 g

Met de Honig basis voor Chili con carne maak je makkelijk en snel een heerlijk gerecht.

  • Voor 3 a 4 personen
  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • Zelf toevoegen: 300g gehakt, 1 paprika, 2 uien, 1 grote pot bruine bonen
  • Boordevol groenten en gemakkelijk in gebruik

Andere kochten ook

Honig Basis voor chili con carne € 1,99 42 g
Honig Basis voor chili con carne € 1,99 36 g
Honig Basis voor chili con carne 3-pack € 5,97 3 stuks

Inhoud en Gewicht

  • 42 g

Kenmerken

Recyclebaar

Contactgegevens

Honig Consumentenservice
Antwoordnummer 98057, 1000 VA Amsterdam.

Website
www.honig.nl

Extra informatie

Met de Honig mix voor Chili con carne maak je makkelijk en snel een heerlijk gerecht. In slechts 20 minuten zet je een snelle, lekkere en vullende maaltijd op tafel voor het hele gezin. Voeg zelf verse ingredienten naar wens toe in combinatie met deze maaltijdmix en creeer zo eenvoudig deze klassieker. Deze saus zit vol met natuurlijke ingredienten en is lekker bij zowel Chili con carne (met vlees) als Chili sin carne (vegetarisch). Wat eten we vandaag? Honig Chili!

Merk

Honig

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Onbekend:
Zelf toevoegen 300 g rundergehakt 1 grote rode paprika 1 grote ui 4 tomaten 1 grote pot Hollandse bruine bonen (680 g) 200 ml water Variatie tip Garneer de Chili con Carne eventueel met wat peterselie! Algemene bereidingswijze 1 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan. Bak het gehakt rul en bruin. Bak op het laatst de gesnipperde ui, de in blokjes gesneden paprika en de in stukjes gesneden tomaten kort mee. 2 Voeg 200 ml water en Honig basis voor Chili con Carne toe. Laat het geheel onder af en toe roeren ca. 2 minuten zachtjes doorkoken 3 Schep de uitgelekte bonen door de saus. Verwarm het geheel onder af en toe roeren op een laag vuur. 20 min

Bereiding

Zelf toevoegen
300 g rundergehakt
1 grote rode paprika
1 grote ui
4 tomaten
1 grote pot Hollandse bruine bonen (680 g)
200 ml water
Variatie tip
Garneer de Chili con Carne eventueel met wat peterselie!

Algemene bereidingswijze
1 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan. Bak het gehakt rul en bruin. Bak op het laatst de gesnipperde ui, de in blokjes gesneden paprika en de in stukjes gesneden tomaten kort mee.
2 Voeg 200 ml water en Honig basis voor Chili con Carne toe. Laat het geheel onder af en toe roeren ca. 2 minuten zachtjes doorkoken
3 Schep de uitgelekte bonen door de saus. Verwarm het geheel onder af en toe roeren op een laag vuur.
20 min

Bewaaradvies

Ten minste houdbaar tot einde: (maand, jaar) Droog bewaren

Allergieën

Bevat
Salicylaat, Glutenbevattende granen, Melk, Mosterd, Tarwe,

Kan bevatten
Forel, Eieren, Selderij, Soja,

Voedingswaarden

Soortper 10.5 Gram
Energie1728 kJ (413 kcal)
Vet17 Gram
waarvan verzadigd5.9 Gram
Koolhydraten34 Gram
waarvan suikers10 Gram
Voedingsvezel13 Gram
Eiwitten24 Gram
Zout1.3 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten