Honig Basis voor Engelse ossenstaartsoep
1.99

Honig Basis voor Engelse ossenstaartsoep

88 g

Honig engelse ossenstaartsoep is een lekkere lichtgebonden soep. De fijne groenten en de kruiding van onder andere kruidnagel en laurier geven je zelfgemaakte soep een heerlijke smaak.

  • Voor 6 personen
  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • Zelf toevoegen: 250g paddenstoelen, 2 eetl. Verse bieslook
  • Varieer met je favoriete groenten

Andere kochten ook

Honig Basis voor tomatensoep € 1,65 87 g
Honig Basis voor chinese tomatensoep € 1,99 112 g
Honig Basis voor tomaten-cremesoep € 1,99 112 g
Honig Basis voor italiaanse tomatensoep € 1,99 101 g
Honig Basis voor groentesoep € 1,65 50 g

Inhoud en Gewicht

  • 88 g

Kenmerken

Recyclebaar

Contactgegevens

Honig Consumentenservice
Antwoordnummer 98057, 1000 VA Amsterdam.

Website
www.honig.nl

Extra informatie

Honig engelse ossenstaartsoep is een lekkere lichtgebonden soep. De fijne groenten en de kruiding van onder andere kruidnagel en laurier geven je zelfgemaakte soep een heerlijke smaak. In slechts 20 minuten zet je met deze soepbasis een snelle en lekkere soep op tafel voor het hele gezin. Door het toevoegen van verse ingredienten in combinatie met deze maaltijdmix creeer je zo een heerlijke, zelfgemaakte soep. Lekker tijdens de lunch of tijdens het avondeten! Snel en gemakkelijk te bereiden met de vertrouwde smaak van honig.

Merk

Honig

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Onbekend:
Zelf toevoegen 250 g paddenstoelen 2 eetl. verse bieslook 1500 ml water Variatie tip Vervang de paddenstoelen bij stap 2 door 100 g wortel en 4 gesneden lente-uitjes! Algemene bereidingswijze 1. Strooi de inhoud van het zakje in een pan met 1,5 liter koud water en breng dit, al roerend met een garde, aan de kook. 2. Voeg, zodra de soep kookt, de in plakjes gesneden paddenstoelen toe. 3. Doe het deksel op de pan (niet helemaal afsluiten) en laat, onder af en toe roeren, de soep nog 10 minuten zachtjes doorkoken. Garneer de soep met de fijngehakte bieslook. 10 min

Bereiding

Zelf toevoegen
250 g paddenstoelen
2 eetl. verse bieslook
1500 ml water

Variatie tip
Vervang de paddenstoelen bij stap 2 door 100 g wortel en 4 gesneden lente-uitjes!

Algemene bereidingswijze
1. Strooi de inhoud van het zakje in een pan met 1,5 liter koud water en breng dit, al roerend met een garde, aan de kook.
2. Voeg, zodra de soep kookt, de in plakjes gesneden paddenstoelen toe.
3. Doe het deksel op de pan (niet helemaal afsluiten) en laat, onder af en toe roeren, de soep nog 10 minuten zachtjes doorkoken. Garneer de soep met de fijngehakte bieslook.

10 min

Bewaaradvies

Droog bewaren Ten minste houdbaar tot einde: (maand, jaar)

Allergieën

Bevat
Forel, Salicylaat, Eieren, Gerst, Glutenbevattende granen, Melk, Selderij, Soja, Tarwe,

Kan bevatten
Mosterd,

Voedingswaarden

Soortper 14.6 Gram
Energie266 kJ (63 kcal)
Vet1.1 Gram
waarvan verzadigd0.5 Gram
Koolhydraten10 Gram
waarvan suikers0.7 Gram
Voedingsvezel1.2 Gram
Eiwitten2.5 Gram
Zout2 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten