Honig Maaltijdpakket mexicaanse ovenschotel
4.49

Honig Maaltijdpakket mexicaanse ovenschotel

437 g

Met Honig Mexicaanse Ovenschotel Familie Maaltijdpakket zet je makkelijk en snel een heerlijke maaltijd op tafel. Je hoeft alleen maar verse ingrediënten toe te voegen en je maaltijd is zo klaar!

  • De lekkerste smaak voor het hele gezin!
  • Makkelijk en snel aan tafel: klaar in 25 min!
  • Met lekker veel groenten: 211 per portie
  • Voor het hele gezin (3-4 porties)

Inhoud en Gewicht

  • 437 g

Kenmerken

Recyclebaar

Contactgegevens

Honig Consumentenservice
Antwoordnummer 98057, 1000 VA Amsterdam.

Website
www.honig.nl

Merk

Honig

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Onbekend:
Zelf toevoegen 300 g rundergehakt 1 grote rode paprika 1 blik kidney bonen (400 g) 1 blik maïs (340 g) 390 g Heinz Tomaten Blokjes 100 g geraspte kaas 1 limoen 200 g halfvolle crème fraîche Variatietip Vervang tomaten blokjes door heinz tomato frito chilli Algemene bereidingswijze 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Laat de rijst 10 minuten zachtjes doorkoken in een gesloten pan met ruim kokend water. Giet de rijst af. 2 Verhit 1 eetl. olijfolie in de pan. Bak de gesneden paprika en het gehakt rul en bruin. Voeg de Heinz Tomaten Blokjes, uitgelekte kidney bonen, uitgelekte maïs en de Mexicaanse kruidenmix toe aan de pan en kook ongeveer 11 minuten. 3 Meng de gekookte Rijst en het gehaktmengsel. Schep dit over in een ovenschaal en verdeel de geraspte kaas gelijkmatig eroverheen. Tip: voor pittige eters, kook het mengsel met de Extra Kruidenmix voordat je het in de ovenschaal doet. 4 Plaats de ovenschaal 10 minuten in de oven tot de kaas is gesmolten en goudbruin is. Serveer het gerecht met de crème fraîche dip. Aan tafel! Bereiding crème fraîche dip 1. Meng de crème fraîche en Mix voor Dip in een kom tot alles goed gemengd is. 2. Knijp het sap van de limoen uit boven dit mengsel en roer goed door. De crème fraîche dip is klaar! Variatie Tip: Serveer met wat verse peterselie voor een frissere en heerlijke Mexicaanse twist! 25 min

Bereiding

Zelf toevoegen
300 g rundergehakt
1 grote rode paprika
1 blik kidney bonen (400 g)
1 blik maïs (340 g)
390 g Heinz Tomaten Blokjes
100 g geraspte kaas
1 limoen
200 g halfvolle crème fraîche

Variatietip
Vervang tomaten blokjes door heinz tomato frito chilli

Algemene bereidingswijze
1 Verwarm de oven voor op 200°C. Laat de rijst 10 minuten zachtjes doorkoken in een gesloten pan met ruim kokend water.
Giet de rijst af.
2 Verhit 1 eetl. olijfolie in de pan. Bak de gesneden paprika en het gehakt rul en bruin. Voeg de Heinz Tomaten Blokjes, uitgelekte kidney bonen, uitgelekte maïs en de Mexicaanse kruidenmix toe aan de pan en kook ongeveer 11 minuten.
3 Meng de gekookte Rijst en het gehaktmengsel. Schep dit over in een ovenschaal en verdeel de geraspte kaas gelijkmatig eroverheen. Tip: voor pittige eters, kook het mengsel met de Extra Kruidenmix voordat je het in de ovenschaal doet.
4 Plaats de ovenschaal 10 minuten in de oven tot de kaas is gesmolten en goudbruin is. Serveer het gerecht met de crème fraîche dip. Aan tafel!

Bereiding crème fraîche dip
1. Meng de crème fraîche en Mix voor Dip in een kom tot alles goed gemengd is.
2. Knijp het sap van de limoen uit boven dit mengsel en roer goed door. De crème fraîche dip is klaar! Variatie Tip: Serveer met wat verse peterselie voor een frissere en heerlijke Mexicaanse twist!

25 min

Bewaaradvies

Droog bewaren Ten minste houdbaar tot einde: (maand, jaar)

Voedingswaarden

Soortper 1 Portie
Energie3622 kJ (864 kcal)
Vet33 Gram
waarvan verzadigd16 Gram
Koolhydraten97 Gram
waarvan suikers15 Gram
Voedingsvezel12 Gram
Eiwitten37 Gram
Zout2.7 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten