Honig Basis voor romige lente-uisoep
1.99

Honig Basis voor romige lente-uisoep

102 g

Honig romige lente-uisoep is een zachtromige soep van frisse lente-uitjes. De lente-uitjes en de licht provenciaalse kruiding geven je zelfgemaakte soep een verrassende smaak.

  • Romige lente-uisoep voor 6 personen
  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • Zelf toevoegen: 3 grote lente-uitjes, 1 middelgrote rode ui
  • Varieer met je favoriete groenten

Andere kochten ook

Honig Basis voor tomatensoep € 1,65 87 g
Honig Basis voor chinese tomatensoep € 1,99 112 g
Honig Maaltijdsoep basis voor erwtensoep € 1,99 137 g
Honig Basis voor italiaanse tomatensoep € 1,99 101 g
Honig Basis voor groentesoep € 1,65 50 g

Inhoud en Gewicht

  • 102 g

Kenmerken

Recyclebaar

Contactgegevens

Honig Consumentenservice
Antwoordnummer 98057, 1000 VA Amsterdam.

Website
www.honig.nl

Extra informatie

Honig romige lente-uisoep is een zachtromige soep van frisse lente-uitjes. Door het toevoegen van verse ingredienten, zoals lente-uitjes en een rode ui, zet je snel en makkelijk een heerlijke, zelfgemaakte soep op tafel! Deze soepbasis is goed voor 6 personen en staat binnen 10 minuten al op tafel. Snel en gemakkelijk te bereiden met de vertrouwde smaak van honig. Bereid de soep zoals de algemene bereidingswijze of voeg voor het serveren 2 eetlepels fijngesneden verse bieslook toe om te varieren. Dus aan tafel met honig!

Merk

Honig

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Onbekend:
Zelf toevoegen 3 grote lente-uitjes 1 middelgrote, rode ui 1500 ml water Variatie tip Voeg voor het serveren 2 eetl. fijngesneden verse bieslook toe! Algemene bereidingswijze 1 Strooi de inhoud van het zakje in een pan met 1,5 liter koud water en breng dit, al roerend met een garde, aan de kook. 2 Voeg, zodra de soep kookt, de in ringen gesneden lente-uitjes en de rode ui toe. 3 Doe het deksel op de pan (niet helemaal afsluiten) en laat, onder af en toe roeren, de soep nog 10 minuten zachtjes doorkoken. 10 min

Bereiding

Zelf toevoegen
3 grote lente-uitjes
1 middelgrote, rode ui
1500 ml water

Variatie tip
Voeg voor het serveren 2 eetl. fijngesneden verse bieslook toe!

Algemene bereidingswijze
1 Strooi de inhoud van het zakje in een pan met 1,5 liter koud water en breng dit, al roerend met een garde, aan de kook.
2 Voeg, zodra de soep kookt, de in ringen gesneden lente-uitjes en de rode ui toe.
3 Doe het deksel op de pan (niet helemaal afsluiten) en laat, onder af en toe roeren, de soep nog 10 minuten zachtjes doorkoken.

10 min

Bewaaradvies

Droog bewaren Ten minste houdbaar tot einde: (maand, jaar)

Allergieën

Bevat
Salicylaat, Glutenbevattende granen, Melk, Soja, Tarwe,

Kan bevatten
Forel, Eieren, Mosterd, Selderij,

Voedingswaarden

Soortper 17 Gram
Energie328 kJ (78 kcal)
Vet2.5 Gram
waarvan verzadigd1.2 Gram
Koolhydraten12 Gram
waarvan suikers1.5 Gram
Voedingsvezel1.1 Gram
Eiwitten1.8 Gram
Zout2.1 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten