Extra informatie
Honig romige lente-uisoep is een zachtromige soep van frisse lente-uitjes. Door het toevoegen van verse ingredienten, zoals lente-uitjes en een rode ui, zet je snel en makkelijk een heerlijke, zelfgemaakte soep op tafel! Deze soepbasis is goed voor 6 personen en staat binnen 10 minuten al op tafel. Snel en gemakkelijk te bereiden met de vertrouwde smaak van honig. Bereid de soep zoals de algemene bereidingswijze of voeg voor het serveren 2 eetlepels fijngesneden verse bieslook toe om te varieren. Dus aan tafel met honig!
Land van oorsprong
Nederland
Gebruik
Onbekend:
Zelf toevoegen
3 grote lente-uitjes
1 middelgrote, rode ui
1500 ml water
Variatie tip
Voeg voor het serveren 2 eetl. fijngesneden verse bieslook toe!
Algemene bereidingswijze
1 Strooi de inhoud van het zakje in een pan met 1,5 liter koud water en breng dit, al roerend met een garde, aan de kook.
2 Voeg, zodra de soep kookt, de in ringen gesneden lente-uitjes en de rode ui toe.
3 Doe het deksel op de pan (niet helemaal afsluiten) en laat, onder af en toe roeren, de soep nog 10 minuten zachtjes doorkoken.
10 min
Bereiding
Zelf toevoegen
3 grote lente-uitjes
1 middelgrote, rode ui
1500 ml water
Variatie tip
Voeg voor het serveren 2 eetl. fijngesneden verse bieslook toe!
Algemene bereidingswijze
1 Strooi de inhoud van het zakje in een pan met 1,5 liter koud water en breng dit, al roerend met een garde, aan de kook.
2 Voeg, zodra de soep kookt, de in ringen gesneden lente-uitjes en de rode ui toe.
3 Doe het deksel op de pan (niet helemaal afsluiten) en laat, onder af en toe roeren, de soep nog 10 minuten zachtjes doorkoken.
10 min
Bewaaradvies
Droog bewaren
Ten minste houdbaar tot einde: (maand, jaar)
Allergieën
Bevat
Salicylaat,
Glutenbevattende granen,
Melk,
Soja,
Tarwe,
Kan bevatten
Forel,
Eieren,
Mosterd,
Selderij,