Honig Basis voor franse uiensoep
1.99

Honig Basis voor franse uiensoep

2e halve prijs Combineren mogelijk 64 g

Honig franse uiensoep is een heerlijke, lichtgebonden soep. Door het toevoegen van verse ingredienten maak je zo een heerlijke, zelfgemaakte soep.

  • Franse uiensoep voor 6 personen
  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • Zelf toevoegen: 2 middelgroete uien, 3 grote lente-uitjes
  • Varieer met je favoriete groenten

Combineren met

Honig Basis voor tagliatelle roomsaus € 1,99 62 g
Honig Basis voor nasi speciaal € 1,99 38 g
Honig Basis voor tomaten-cremesoep € 1,99 112 g
Honig Basis voor franse uiensoep € 1,99 64 g
Honig Basis voor romige lente-uisoep € 1,99 102 g

Inhoud en Gewicht

  • 64 g

Kenmerken

Recyclebaar

Contactgegevens

Honig Consumentenservice
Antwoordnummer 98057, 1000 VA Amsterdam.

Website
www.honig.nl

Extra informatie

Honig franse uiensoep is een heerlijke, lichtgebonden soep. Door het toevoegen van verse ingredienten, zoals uien en lente-uitjes, zet je snel en makkelijk een heerlijke, zelfgemaakte franse uiensoep op tafel. Deze mix is goed voor 6 personen en staat slechts in 10 minuten op tafel. Het enige wat je hoeft toe te voegen zijn 2 middelgrote uien, 3 grote lente-uitjes en 1500 ml water. Bereid de franse uiensoep zoals de algemene bereidingswijze of voeg een laurierblaadje toe om te varieren. Dus aan tafel met honig!

Merk

Honig

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Koken:
Zelf toevoegen 2 middelgrote uien 3 grote lente-uitjes 1500 ml water Variatie tip Fruit voor stap 1, 2 gesneden rode uien kort aan in een pan met 2 eetl. olie. Voeg een laurierblaadje toe en blus af met 1,5 L koud water! 1 Strooi de inhoud van het zakje in een pan met 1,5 liter koud water en breng dit, al roerend met een garde, aan de kook. 2 Voeg, zodra de soep kookt, de in ringen gesneden uien en fijngesneden lente-uitjes toe. 3 Doe het deksel op de pan (niet helemaal afsluiten) en laat, onder af en toe roeren, de soep nog 10 minuten zachtjes doorkoken. 10 min

Bereiding

Zelf toevoegen
2 middelgrote uien
3 grote lente-uitjes
1500 ml water

Variatie tip
Fruit voor stap 1, 2 gesneden rode uien kort aan in een pan met 2 eetl. olie. Voeg een laurierblaadje toe en blus af met 1,5 L koud water!

1 Strooi de inhoud van het zakje in een pan met 1,5 liter koud water en breng dit, al roerend met een garde, aan de kook.
2 Voeg, zodra de soep kookt, de in ringen gesneden uien en fijngesneden lente-uitjes toe.
3 Doe het deksel op de pan (niet helemaal afsluiten) en laat, onder af en toe roeren, de soep nog 10 minuten zachtjes doorkoken.
10 min

Bewaaradvies

Droog bewaren

Allergieën

Bevat
Forel, Salicylaat, Gerst, Glutenbevattende granen, Melk, Selderij, Soja, Tarwe,

Kan bevatten
Eieren, Mosterd,

Voedingswaarden

Soortper 10.6 Gram
Energie207 kJ (49 kcal)
Vet0.4 Gram
waarvan verzadigd0.2 Gram
Koolhydraten8.9 Gram
waarvan suikers2.4 Gram
Voedingsvezel1.9 Gram
Eiwitten1.3 Gram
Zout2.6 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten