Honig Basis voor goulash
1.99

Honig Basis voor goulash

78 g

Met de Honig mix voor goulash maak je makkelijk een heerlijke Hongaarse vleessaus.

  • Goulash voor 3 a 4 personen
  • Bereidingstijd: 20 minuten, stooftijd 2 uur
  • Zelf toevoegen: runderstoofvlees, ui, paprika, rijst
  • Varieer met je favoriete groenten

Inhoud en Gewicht

  • 78 g

Contactgegevens

Honig Consumentenservice
Antwoordnummer 98057, 1000 VA Amsterdam.

Telefoon
0800 - 0229973

Website
www.honig.nl

Extra informatie

Met Honig basis voor goulash maak je een traditioneel hongaars stoofgerecht. Goulash Smaakt lekker bij rijst, aardappelen en/of pasta: door het toevoegen van verse ingredienten, zoals groenten en vlees, zet je zo een heerlijk gerecht op tafel. Deze mix is goed voor een maaltijd van 3 tot 4 personen en staat na 2,5 uur voorbereiden en stoven op tafel. Kook zoals de algemene bereidingswijze met runderstoofvlees of vervang het runderstoofvlees door kipfilet. Vergeet niet om je eigen draai eraan te geven! Dus aan tafel met honig!

Merk

Honig

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Bereidingswijze:
Zelf toevoegen: 500 g runderstoofvlees 4 middelgrote uien 2 middelgrote rode paprika's 300 g rijst 750 ml water Met Honig basis voor Goulash maak je een traditioneel Hongaars stoofgerecht. Goulash smaakt lekker bij rijst, aardappel en / of pasta: door het toevoegen van verse ingrediënten zet je zo een heerlijk gerecht op tafel. Algemene bereidingswijze 1. Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan. Bak het in stukjes gesneden stoofvlees bruin. Bak op het laatst de gesnipperde uien en de in reepjes gesneden paprika's kort mee. 2. Voeg 250 ml water toe. Breng het geheel aan de kook. Laat het met het deksel op de pan ca. 2 uur stoven, voeg indien nodig water toe om droogkoken te voorkomen. 3. Voeg, als het vlees gaar en zacht is, 500 ml water en Honig basis voor Goulash toe. Breng het geheel aan de kook. Laat het onder af en toe roeren ca. 10 minuten zachtjes doorkoken. 4. Kook ondertussen de rijst zoals op de verpakking ervan is aangegeven en serveer de goulash met de rijst en garneer eventueel met wat peterselie. Dit recept bevat 600 gram verse groenten!

Bereiding

Zelf toevoegen:
500 g runderstoofvlees
4 middelgrote uien
2 middelgrote rode paprika's
300 g rijst
750 ml water

Met Honig basis voor Goulash maak je een traditioneel Hongaars stoofgerecht. Goulash smaakt lekker bij rijst, aardappel en / of pasta: door het toevoegen van verse ingrediënten zet je zo een heerlijk gerecht op tafel.

Algemene bereidingswijze
1. Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan. Bak het in stukjes gesneden stoofvlees bruin. Bak op het laatst de gesnipperde uien en de in reepjes gesneden paprika's kort mee.
2. Voeg 250 ml water toe. Breng het geheel aan de kook. Laat het met het deksel op de pan ca. 2 uur stoven, voeg indien nodig water toe om droogkoken te voorkomen.
3. Voeg, als het vlees gaar en zacht is, 500 ml water en Honig basis voor Goulash toe. Breng het geheel aan de kook. Laat het onder af en toe roeren ca. 10 minuten zachtjes doorkoken.
4. Kook ondertussen de rijst zoals op de verpakking ervan is aangegeven en serveer de goulash met de rijst en garneer eventueel met wat peterselie.

Dit recept bevat 600 gram verse groenten!

Bewaaradvies

Droog bewaren Ten minste houdbaar tot einde: (maand, jaar)

Allergieën

Bevat
Salicylaat, Glutenbevattende granen, Soja, Tarwe,

Kan bevatten
Forel, Melk, Selderij,

Voedingswaarden

Soortper 19 Gram
Energie2711 kJ (644 kcal)
Vet18 Gram
waarvan verzadigd6.3 Gram
Koolhydraten82 Gram
waarvan suikers9.1 Gram
Voedingsvezel5.6 Gram
Eiwitten35 Gram
Zout2.8 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten