Honig Basis voor tomaten-groentesoep
1.99

Honig Basis voor tomaten-groentesoep

79 g

Honig tomaten-groentesoep is een heerlijke, lichtgebonden tomatensoep, gevuld met fijne groenten en vermicelli. Door het toevoegen van verse ingredienten maak je zo een heerlijke, zelfgemaakte soep.

  • Voor 6 personen
  • Bereidingstijd: 10 minuten
  • Zelf toevoegen: 200g Italiaanse roerbakgroenten, 1 middelgrote tomaat

Andere kochten ook

Honig Basis voor tomatensoep € 1,65 87 g
Honig Basis voor tomaten-cremesoep € 1,99 112 g
Honig Maaltijdsoep basis voor erwtensoep € 1,99 137 g
Honig Basis voor italiaanse tomatensoep € 1,99 101 g
Honig Basis voor groentesoep € 1,65 50 g

Inhoud en Gewicht

  • 79 g

Kenmerken

Recyclebaar

Contactgegevens

Honig Consumentenservice
Antwoordnummer 98057, 1000 VA Amsterdam.

Website
www.honig.nl

Extra informatie

Honig basis voor tomaten-groentesoep is een heerlijke, lichtgebonden tomatensoep, gevuld met fijne groenten en vermicelli. In slechts 20 minuten zet je met deze bouillon een snelle en lekkere soep op tafel voor het hele gezin. Door het toevoegen van verse ingredienten in combinatie met deze maaltijdmix creeer je zo een heerlijke, zelfgemaakte soep. Lekker tijdens de lunch of tijdens het avondeten! Snel en gemakkelijk te bereiden met de vertrouwde smaak van honig.

Merk

Honig

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Onbekend:
Zelf toevoegen 200 g Italiaanse roerbakgroenten 1 middelgrote tomaat 1500 ml water Variatie tip: Vervang de roerbakgroenten bij stap 2 door 200 g Marokkaanse/Provençaalse wokgroenten. Voeg voor een extra twist 1 à 2 theel. Ras el hanout kruiden toe aan de soep! Algemene bereidingswijze 1 Strooi de inhoud van het zakje in een pan met 1,5 liter koud water en breng dit, al roerend met een garde, aan de kook. 2 Voeg, zodra de soep kookt, de Italiaanse roerbakgroenten en de in blokjes gesneden tomaat toe. 3 Doe het deksel op de pan (niet helemaal afsluiten) en laat, onder af en toe roeren, de soep nog 10 minuten zachtjes doorkoken. 10 min

Bereiding

Zelf toevoegen
200 g Italiaanse roerbakgroenten
1 middelgrote tomaat
1500 ml water
Variatie tip:
Vervang de roerbakgroenten bij stap 2 door 200 g Marokkaanse/Provençaalse wokgroenten. Voeg voor een extra twist 1 à 2 theel. Ras el hanout kruiden toe aan de soep!

Algemene bereidingswijze
1 Strooi de inhoud van het zakje in een pan met 1,5 liter koud water en breng dit, al roerend met een garde, aan de kook.
2 Voeg, zodra de soep kookt, de Italiaanse roerbakgroenten en de in blokjes gesneden tomaat toe.
3 Doe het deksel op de pan (niet helemaal afsluiten) en laat, onder af en toe roeren, de soep nog 10 minuten zachtjes doorkoken.

10 min

Bewaaradvies

Droog bewaren Ten minste houdbaar tot einde: (maand, jaar)

Allergieën

Bevat
Forel, Salicylaat, Glutenbevattende granen, Selderij, Tarwe,

Kan bevatten
Eieren, Melk, Mosterd, Soja,

Voedingswaarden

Soortper 13 Gram
Energie249 kJ (59 kcal)
Vet0.4 Gram
waarvan verzadigd0.1 Gram
Koolhydraten11 Gram
waarvan suikers4.3 Gram
Voedingsvezel1.7 Gram
Eiwitten1.5 Gram
Zout1.7 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten