Honig Basis voor Franse champignonsoep
1.99

Honig Basis voor Franse champignonsoep

2e halve prijs Combineren mogelijk 107 g

Honig franse champignonsoep is een heerlijke, gebonden cremesoep gevuld met stukjes champignon. De lichte kruiding geeft je zelfgemaakte soep een smaak die vrijwel iedereen lekker vindt.

  • Franse champignonsoep voor 6 personen
  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • Zelf toevoegen: 25g champignons, 2 eetl. Verse bieslook
  • Varieer met je favoriete groenten

Combineren met

Honig Basis voor bami speciaal € 1,99 36 g
Honig Basis voor tomaten-cremesoep € 1,99 112 g
Honig Basis voor groentesoep € 1,65 50 g
Honig Basis voor chinese groentesoep € 1,99 57 g
Honig Basis voor kippensoep € 1,65 53 g

Inhoud en Gewicht

  • 107 g

Kenmerken

Recyclebaar

Contactgegevens

Honig Consumentenservice
Antwoordnummer 98057, 1000 VA Amsterdam.

Website
www.honig.nl

Extra informatie

Honig franse champignonsoep is een heerlijke, gebonden cremesoep gevuld met stukjes champignon. Door het toevoegen van verse ingredienten, zoals kastanje champignons en bieslook, zet je snel en makkelijk een heerlijke, zelfgemaakte soep op tafel! Deze soepbasis is goed voor 6 personen en staat binnen 10 minuten al op tafel. Snel en gemakkelijk te bereiden met de vertrouwde smaak van honig. Bereid de franse champignonsoep zoals de algemene bereidingswijze of vervang de kastanje champignons met brocolliroosjes en mais om te varieren. Dus aan tafel met honig!

Merk

Honig

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Onbekend:
Zelf toevoegen 250 g (kastanje) champignons 2 eetl. verse bieslook 1500 ml water Variatie tip Voeg bij stap 2 125 g hamblokjes, 300 g kleine broccoliroosjes en 150 g maïs toe (uitgelekt)! 1 Strooi de inhoud van het zakje in een pan met 1,5 liter koud water en breng dit, al roerend met een garde, aan de kook. 2 Voeg, zodra de soep kookt, de in plakjes gesneden champignons toe. 3 Doe het deksel op de pan (niet helemaal afsluiten) en laat de soep, onder af en toe roeren, nog 10 minuten zachtjes doorkoken. Garneer de soep met de fijngehakte bieslook. 10 min

Bereiding

Zelf toevoegen
250 g (kastanje) champignons
2 eetl. verse bieslook
1500 ml water

Variatie tip
Voeg bij stap 2 125 g hamblokjes, 300 g kleine broccoliroosjes en 150 g maïs toe (uitgelekt)!

1 Strooi de inhoud van het zakje in een pan met 1,5 liter koud water en breng dit, al roerend met een garde, aan de kook.
2 Voeg, zodra de soep kookt, de in plakjes gesneden champignons toe.
3 Doe het deksel op de pan (niet helemaal afsluiten) en laat de soep, onder af en toe roeren, nog 10 minuten zachtjes doorkoken. Garneer de soep met de fijngehakte bieslook.
10 min

Bewaaradvies

Droog bewaren

Allergieën

Bevat
Salicylaat, Glutenbevattende granen, Melk, Soja, Tarwe,

Kan bevatten
Forel, Eieren, Mosterd, Selderij,

Voedingswaarden

Soortper 17.8 Gram
Energie366 kJ (87 kcal)
Vet3.5 Gram
waarvan verzadigd1.7 Gram
Koolhydraten11 Gram
waarvan suikers0.2 Gram
Voedingsvezel1 Gram
Eiwitten2.7 Gram
Zout1.8 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten