Honig Mie nestjes fijn
1.99

Honig Mie nestjes fijn

500 g

  • Voor 6 personen
  • Bereidingstijd: 4-5 minuten
  • Variatietip: Bak een omelet, snijd in reepjes en voeg toe aan het gerecht
  • Voor al jouw autentieke Oosterse recepten

Andere kochten ook

Honig Mie nestjes original € 1,79 500 g
Honig Roerbakmie € 1,89 300 g
Honig Mie nestjes fijn € 1,99 500 g

Inhoud en Gewicht

  • 500 g

Kenmerken

Recyclebaar

Contactgegevens

Honig Consumentenservice
Antwoordnummer 98057, 1000 VA Amsterdam.

Website
www.honig.nl

Merk

Honig

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Mixen in water of melk:
Zelf toevoegen Voor 4 personen 300 g Honig Mie Nestjes Fijn 1 pakje Honig basis voor Bami Ketjap 600 g Oosterse wokgroenten 250 g kastanjechampignons 4 eieren, losgklopt 150 ml water Variatie tip Garneer de bami met verse peterselie! Neem 2 à 3 Mie Nestjes per persoon. Doe de Mie Nestjes Fijn in een ruime hoeveelheid kokend water (4 l voor 500 g Mie Nestjes) en kook deze al roerende in 5 minuten gaar. Houd 4 minuten aan voor wat steviger, al dente pasta. Giet het water af, spoel kort na met lauwwarm water, houd warm in de pan en roer er eventueel een scheutje (olijf)olie door. Bami ketjap 1 Kook de mie nestjes zoals in de algemene bereidingswijze is aangegeven. 2 Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en voeg hier de geklutste eieren aan toe. Bak op laag vuur het omelet totdat deze is gestold en draai om. Bak nog 1 minuut aan de andere kant mee en laat deze vervolgens afkoelen op een snijplank. 3 Verhit 1 eetl. olijfolie in dezelfde pan. Voeg de wokgroenten en de in plakjes gesneden champignons toe en bak deze 5 minuten op hoog vuur. 4 Voeg 150 ml water en Honig basis voor Bami Ketjap toe. Verhit het geheel al omscheppend ca. 1 minuut. Snijd in de tussentijd het omelet in dunne reepjes. 5 Voeg de mie nestjes en omeletreepjes toe en roerbak het gerecht ca. 1 minuut op hoog vuur. 20 min

Bereiding

Zelf toevoegen
Voor 4 personen

300 g Honig Mie Nestjes Fijn
1 pakje Honig basis voor Bami Ketjap
600 g Oosterse wokgroenten
250 g kastanjechampignons
4 eieren, losgklopt
150 ml water

Variatie tip
Garneer de bami met verse peterselie!

Neem 2 à 3 Mie Nestjes per persoon. Doe de Mie Nestjes Fijn in een ruime hoeveelheid kokend water (4 l voor 500 g Mie Nestjes) en kook deze al roerende in 5 minuten gaar. Houd 4 minuten aan voor wat steviger, al dente pasta. Giet het water af, spoel kort na met lauwwarm water, houd warm in de pan en roer er eventueel een scheutje (olijf)olie door.

Bami ketjap
1 Kook de mie nestjes zoals in de algemene bereidingswijze is aangegeven.
2 Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en voeg hier de geklutste eieren aan toe. Bak op laag vuur het omelet totdat deze is gestold en draai om. Bak nog 1 minuut aan de andere kant mee en laat deze vervolgens afkoelen op een snijplank.
3 Verhit 1 eetl. olijfolie in dezelfde pan. Voeg de wokgroenten en de in plakjes gesneden champignons toe en bak deze 5 minuten op hoog vuur.
4 Voeg 150 ml water en Honig basis voor Bami Ketjap toe. Verhit het geheel al omscheppend ca. 1 minuut. Snijd in de tussentijd het omelet in dunne reepjes.
5 Voeg de mie nestjes en omeletreepjes toe en roerbak het gerecht ca. 1 minuut op hoog vuur.

20 min

Bewaaradvies

Droog bewaren

Allergieën

Bevat
Glutenbevattende granen, Tarwe,

Kan bevatten
Eieren, Soja,

Voedingswaarden

Soortper 187 Gram
Energie1121 kJ (265 kcal)
Vet1.1 Gram
waarvan verzadigd0.1 Gram
Koolhydraten54 Gram
waarvan suikers2.6 Gram
Voedingsvezel1.9 Gram
Eiwitten8.6 Gram
Zout0.02 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten