Extra informatie
Honig spaghetti original is een spaghetti gemaakt van een extra kwaliteit tarwe, die zorgt voor een unieke smaak en beet. Honig original is in 1933 geintroduceerd en is sindsdien niet meer weg te denken uit de Nederlandse keuken. Door het toevoegen van verse ingredienten, zoals rundergehakt en provencaalse wokgroenten, zet je snel en makkelijk een heerlijke, zelfgemaakte pastagerecht op tafel! Honig spaghetti original is geschikt voor 7 personen en staat binnen 10 minuten al op tafel. Bereid het pastagerecht zoals de algemene bereidingswijze of garneer het met wat geraspte kaas en basilicum om te varieren. Dus aan tafel met honig!
Land van oorsprong
Nederland
Gebruik
Onbekend:
Zelf toevoegen
Voor 4 personen
300 g Honig Spaghetti Original
1 pakje Honig basis voor Italiaanse Kruidensaus
300 g rundergehakt
400 g Provençaalse wokgroenten
250 g cherrytomaatjes
1 grote rode rode paprika
2 eetl. verse basilicum
500 ml water
Variatie tip
Garneer eventueel met wat geraspte kaas!
Algemene bereidingswijze
Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook (1 l voor 100 g pasta). Zet de Spaghetti Original rechtop in de pan, laat deze even zacht worden en duw de spaghetti verder onder water. Kook al roerende in 11 minuten gaar. Houd 10 minuten aan voor wat steviger, al dente pasta. Giet het water af, spoel kort na met lauwwarm water, houd warm in de pan en roer er eventueel een scheutje (olijf)olie door.
Spaghetti met Italiaanse kruidensaus
1 Kook de spaghetti zoals in de algemene bereidingswijze is aangegeven.
2 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan. Bak het gehakt rul en bruin. Bak de wokgroenten en de in stukjes gesneden paprika ca. 2 tot 3 minuten mee. Voeg daarna de gehalveerde cherrytomaatjes toe.
3 Voeg 500 ml water en Honig basis voor Italiaanse Kruidensaus toe. Breng het geheel al roerend aan de kook.
4 Laat de saus onder af en toe roeren ca. 2 minuten zachtjes doorkoken. Serveer de saus over de spaghetti en garneer het gerecht met de verse basilicum.
Bereiding
Zelf toevoegen
Voor 4 personen
300 g Honig Spaghetti Original
1 pakje Honig basis voor Italiaanse Kruidensaus
300 g rundergehakt
400 g Provençaalse wokgroenten
250 g cherrytomaatjes
1 grote rode rode paprika
2 eetl. verse basilicum
500 ml water
Variatie tip
Garneer eventueel met wat geraspte kaas!
Algemene bereidingswijze
Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook (1 l voor 100 g pasta). Zet de Spaghetti Original rechtop in de pan, laat deze even zacht worden en duw de spaghetti verder onder water. Kook al roerende in 11 minuten gaar. Houd 10 minuten aan voor wat steviger, al dente pasta. Giet het water af, spoel kort na met lauwwarm water, houd warm in de pan en roer er eventueel een scheutje (olijf)olie door.
Spaghetti met Italiaanse kruidensaus
1 Kook de spaghetti zoals in de algemene bereidingswijze is aangegeven.
2 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan. Bak het gehakt rul en bruin. Bak de wokgroenten en de in stukjes gesneden paprika ca. 2 tot 3 minuten mee. Voeg daarna de gehalveerde cherrytomaatjes toe.
3 Voeg 500 ml water en Honig basis voor Italiaanse Kruidensaus toe. Breng het geheel al roerend aan de kook.
4 Laat de saus onder af en toe roeren ca. 2 minuten zachtjes doorkoken. Serveer de saus over de spaghetti en garneer het gerecht met de verse basilicum.
Bewaaradvies
Ten minste houdbaar tot einde: (maand, jaar)
Droog bewaren
Allergieën
Bevat
Glutenbevattende granen,
Tarwe,
Kan bevatten
Eieren,
Soja,