Honig Roerbakmie
1.89

Honig Roerbakmie

300 g

De extra fijne roerbakmie van Honig is de perfecte basis voor jouw favoriete oosterse gerechten.

  • Roerbakmie voor 3 a 4 personen
  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • Zelf toevoegen: kipfilet, oosterse wokgroenten, champignons
  • Varieer met je favoriete groenten

Andere kochten ook

Honig Mie nestjes original € 1,79 500 g
Honig Roerbakmie € 1,89 300 g
Honig Mie nestjes fijn € 1,99 500 g

Inhoud en Gewicht

  • 300 g

Kenmerken

Recyclebaar

Contactgegevens

Honig Consumentenservice
Antwoordnummer 98057, 1000 VA Amsterdam.

Telefoon
0800-0229973

Website
www.honig.nl

Extra informatie

Varieren. Vergeet niet je eigen draai eraan te geven! Dus aan tafel met honig!

Merk

Honig

Land van oorsprong

België

Gebruik

Onbekend:
Zelf toevoegen Voor 4 personen - 300 g Honig Roerbakmie - 1 pakje Honig basis voor Roerbakmie - 400 g kipfilet - 400 g Oosterse wokgroenten - 250 g (kastanje) champignons - 250 ml water Variate tip Serveer de mie met wijko satésaus! Algemene bereidingswijze Strooi de Roerbakmie in een ruime hoeveelheid kokend water (3 l voor 300 g Roerbakmie) en kook deze al roerende in 2 minuten gaar. Giet het water af, spoel kort na met lauwwarm water. De Roerbakmie is nu gereed om te roerbakken. Roerbakmie met kipflet 1. Kook de roerbakmie zoals in de algemene bereidingswijze is aangegeven. 2. Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan. Bak de in blokjes gesneden kipfilet goudbruin en gaar. Bak op het laats de wokgroenten en de in schijfjes gesneden champignons kort mee. 3. Voeg 250 ml water en Honig basis voor Roerbakmie toe. Verhit het geheel al omscheppend ca. 1 minuut. 4. Voeg de roerbakmie toe. Roerbak het gerecht in ca. 2 minuten op hoog vuur droog. 20 min

Bereiding

Zelf toevoegen
Voor 4 personen

- 300 g Honig Roerbakmie
- 1 pakje Honig basis voor Roerbakmie
- 400 g kipfilet
- 400 g Oosterse wokgroenten
- 250 g (kastanje) champignons
- 250 ml water

Variate tip
Serveer de mie met wijko satésaus!

Algemene bereidingswijze
Strooi de Roerbakmie in een ruime hoeveelheid kokend water (3 l voor 300 g Roerbakmie) en kook deze al roerende in 2 minuten gaar.
Giet het water af, spoel kort na met lauwwarm water. De Roerbakmie is nu gereed om te roerbakken.

Roerbakmie met kipflet
1. Kook de roerbakmie zoals in de algemene bereidingswijze is aangegeven.
2. Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan. Bak de in blokjes gesneden kipfilet goudbruin en gaar. Bak op het laats de wokgroenten en de in schijfjes gesneden champignons kort mee.
3. Voeg 250 ml water en Honig basis voor Roerbakmie toe. Verhit het geheel al omscheppend ca. 1 minuut.
4. Voeg de roerbakmie toe. Roerbak het gerecht in ca. 2 minuten op hoog vuur droog.

20 min

Bewaaradvies

Droog bewaren Ten minste houdbaar tot einde: (maand, jaar)

Allergieën

Bevat
Eieren, Glutenbevattende granen, Tarwe,

Kan bevatten
Soja,

Voedingswaarden

Soortper 187 Gram
Energie1121 kJ (265 kcal)
Vet1.1 Gram
waarvan verzadigd0.1 Gram
Koolhydraten53 Gram
waarvan suikers2.6 Gram
Voedingsvezel1.9 Gram
Eiwitten9.4 Gram
Zout0.06 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten