AH Culi's zoet aardappelstamppot verspakket
5.99

AH Culi's zoet aardappelstamppot verspakket

4 personen

Andere kochten ook

AH Culi's pompoenlasasgne verspakket € 7,29 2-3 personen
AH Culi's gesneden verspakket tajine en kip € 7,29 2-3 personen
AH Culi's groene curry limoenkip verspakket € 7,29 2-3 personen
AH Culi's zoet aardappelstamppot verspakket € 5,99 4 personen
AH Culi's nduja eenpanspasta verspakket € 5,99 4 personen

Inhoud en Gewicht

  • 4 personen

Kenmerken

Glutenvrij Lactosevrij Veganistisch

Contactgegevens

Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland

Verpakt voor: Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland

Website
ah.nl/ah.be

Website
ah.nl

Website
ah.be

Merk

AH

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Bereidingswijze:
Inhoud pakket: 2 zoete aardappelen 2 pastinaken 2 stengels bleekselderij 1 baby romaine 1 ui 1 knoflookteen 3 takjes tijm 1 groentebouillonblokje Zelf toevoegen: 500 g kruimige aardappelen 125 g spekreepjes 270 g chorizo braadworstjes 3 el grove mosterd 3 el (olijf)olie 1 l water Bereiden: 1. Maak de groente schoon. Schil de aardappel, zoete aardappel en pastinaak en snijd in gelijke stukken. Snijd de bleekselderij in plakjes en de baby romaine in de lengte in vieren. Pel de ui en knoflook, snipper de ui en hak de knoflook fijn. Ris de blaadjes van de tijm en hak fijn. 2. Doe de aardappel, zoete aardappel en pastinaak in een kookpan met 1 liter water en het bouillonblokje. Breng aan de kook en laat 20-25 minuten zachtjes koken. Giet af en vang een deel van het kookvocht op. 3. Doe de spekreepjes in een koekenpan en bak deze 4-5 minuten op hoge temperatuur. 4. Voeg de bleekselderij, knoflook, ui en tijm toe en bak 3 minuten op hoge temperatuur. 5. Verhit ondertussen in een grillpan of koekenpan 1 eetlepel olie en grill/bak de baby romaine op de snijkant 3-5 minuten op hoge temperatuur. Draai halverwege op de andere snijkant tot deze goudgeel en licht gekarameliseerd is. 6. Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan en bak hierin de chorizo braadworstjes in 10-12 minuten op hoge temperatuur rondom gaar. 7. Stamp de zoete aardappel, pastinaak en aardappel grof met een pureestamper en meng met het spek-groentemengsel en 3 eetlepels grove mosterd. Voeg indien nodig wat van het opgevangen kookvocht toe. 8. Serveer de stamppot met de gebakken baby romaine en chorizo braadworstjes. VEGA(N)TIP: Vervang de chorizo braadworstjes door 225 g plantaardige chipolata worstjes. Vervang de spekreepjes door 100 g plantaardige spekreepjes.

Bereiding

Inhoud pakket:
2 zoete aardappelen
2 pastinaken
2 stengels bleekselderij
1 baby romaine
1 ui
1 knoflookteen
3 takjes tijm
1 groentebouillonblokje

Zelf toevoegen:
500 g kruimige aardappelen
125 g spekreepjes
270 g chorizo braadworstjes
3 el grove mosterd
3 el (olijf)olie
1 l water

Bereiden:
1. Maak de groente schoon. Schil de aardappel, zoete aardappel en pastinaak en snijd in gelijke stukken. Snijd de bleekselderij in plakjes en de baby romaine in de lengte in vieren. Pel de ui en knoflook, snipper de ui en hak de knoflook fijn. Ris de blaadjes van de tijm en hak fijn.
2. Doe de aardappel, zoete aardappel en pastinaak in een kookpan met 1 liter water en het bouillonblokje. Breng aan de kook en laat 20-25 minuten zachtjes koken. Giet af en vang een deel van het kookvocht op.
3. Doe de spekreepjes in een koekenpan en bak deze 4-5 minuten op hoge temperatuur.
4. Voeg de bleekselderij, knoflook, ui en tijm toe en bak 3 minuten op hoge temperatuur.
5. Verhit ondertussen in een grillpan of koekenpan 1 eetlepel olie en grill/bak de baby romaine op de snijkant 3-5 minuten op hoge temperatuur. Draai halverwege op de andere snijkant tot deze goudgeel en licht gekarameliseerd is.
6. Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan en bak hierin de chorizo braadworstjes in 10-12 minuten op hoge temperatuur rondom gaar.
7. Stamp de zoete aardappel, pastinaak en aardappel grof met een pureestamper en meng met het spek-groentemengsel en 3 eetlepels grove mosterd. Voeg indien nodig wat van het opgevangen kookvocht toe.
8. Serveer de stamppot met de gebakken baby romaine en chorizo braadworstjes.

VEGA(N)TIP: Vervang de chorizo braadworstjes door 225 g plantaardige chipolata worstjes. Vervang de spekreepjes door 100 g plantaardige spekreepjes.

Bewaaradvies

Ten minste houdbaar tot en met: zie bovenzijde. Na aankoop bewaren in de koelkast. Vaak goed na deze datum. Kijk, ruik en proef.

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie560 kJ (134 kcal)
Vet7.9 Gram
waarvan verzadigd2.5 Gram
waarvan onverzadigd5.1 Gram
Koolhydraten9.6 Gram
waarvan suikers2.8 Gram
Voedingsvezel1.8 Gram
Eiwitten5.3 Gram
Zout0.6 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten