AH Vakslager Angus diamanthaas
14.00

AH Vakslager Angus diamanthaas

ca. 400 g

Andere kochten ook

AH Vakslager Côte du boeuf € 39,99 ca. 1000 g
AH Vakslager Iberico rack € 8,00 ca. 200 g
AH Vakslager Lamshaasjes € 24,00 ca. 500 g
AH Vakslager Lamsrack € 43,99 ca. 800 g
AH Vakslager Scharrel eendenbout € 8,00 ca. 500 g

Inhoud en Gewicht

  • ca. 400 g

Kenmerken

Glutenvrij Lactosevrij

Contactgegevens

Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland

Website
ah.nl

Website
ah.be

Land van oorsprong

Argentinië

Gebruik

Bereidingswijze:
haal de diamanthaas 24 uur voor bereiding uit de diepvries en leg deze in de koelkast om te ontdooien. Haal de diamanthaas 1 uur voor gebruik uit de koelkast en uit de verpakking en laat afgedekt op kamertemperatuur komen. Verwijder voor bereiding zorgvuldig de vliezen van de diamanthaas. Dep de diamanthaas droog met keukenpapier. Koekenpan: verhit (olijf)olie en bak de diamanthaas in 2-3 minuten rondom bruin. Bereid de diamanthaas vervolgens in de oven. Oven (180°C): leg de aangebraden diamanthaas op een rooster in het midden van een voorverwarmde oven en bak in 10-15 minuten gaar. Barbecue: vet de barbecue in met (olijf)olie. Gril de diamanthaas met gesloten deksel op hoge temperatuur in 15-20 minuten gaar. Regelmatig keren. Bestrooi de diamanthaas eventueel met peper. Laat de diamanthaas 10 minuten rusten in aluminiumfolie alvorens aan te snijden. Tip: prik niet met een vork in het vlees, hierdoor blijven de sappen en smaak behouden. Let op, product door en door verhitten.

Bereiding

haal de diamanthaas 24 uur voor bereiding uit de diepvries en leg deze in de koelkast om te ontdooien. Haal de diamanthaas 1 uur voor gebruik uit de koelkast en uit de verpakking en laat afgedekt op kamertemperatuur komen. Verwijder voor bereiding zorgvuldig de vliezen van de diamanthaas. Dep de diamanthaas droog met keukenpapier.

Koekenpan: verhit (olijf)olie en bak de diamanthaas in 2-3 minuten rondom bruin. Bereid de diamanthaas vervolgens in de oven. Oven (180°C): leg de aangebraden diamanthaas op een rooster in het midden van een voorverwarmde oven en bak in 10-15 minuten gaar.

Barbecue: vet de barbecue in met (olijf)olie. Gril de diamanthaas met gesloten deksel op hoge temperatuur in 15-20 minuten gaar. Regelmatig keren.

Bestrooi de diamanthaas eventueel met peper. Laat de diamanthaas 10 minuten rusten in aluminiumfolie alvorens aan te snijden.
Tip: prik niet met een vork in het vlees, hierdoor blijven de sappen en smaak behouden.
Let op, product door en door verhitten.

Bewaaradvies

In het vriesvak -12°C** 1 maand na aankoop. In diepvries -18°C*** zie houdbaarheidsdatum.
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Ten minste houdbaar tot en met: zie voorzijde. Vaak goed na deze datum. Kijk, ruik en proef. Voor gebruik ontdooien in de koelkast. Na ontdooiing en openen, gekoeld bewaren (max. 4°C) en binnen 24 uur consumeren. Ingevroren op: zie onderzijde.

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie493 kJ (117 kcal)
Vet2.3 Gram
waarvan verzadigd0.9 Gram
waarvan onverzadigd1.4 Gram
Koolhydraten0 Gram
waarvan suikers0 Gram
Voedingsvezel0 Gram
Eiwitten24 Gram
Zout0.1 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten