AH Vakslager Lamsrack
43.99

AH Vakslager Lamsrack

ca. 800 g

Andere kochten ook

AH Vakslager Iberico rack € 8,00 ca. 200 g
AH Vakslager Lams chumps € 23,99 ca. 800 g
AH Vakslager Lamshaasjes € 24,00 ca. 500 g
AH Vakslager Lamsrack € 43,99 ca. 800 g
AH Vakslager Scharrel eendenbout € 8,00 ca. 500 g

Inhoud en Gewicht

  • ca. 800 g

Kenmerken

Glutenvrij Lactosevrij

Contactgegevens

Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland

Website
ah.nl

Website
ah.be

Land van oorsprong

Nieuw-Zeeland

Gebruik

Bereidingswijze:
haal de lamsrack 24 uur voor bereiding uit de diepvries en leg deze in de koelkast om te ontdooien. Haal de lamsrack 1 uur voor gebruik uit de koelkast uit de verpakking en laat afgedekt op kamertemperatuur komen. Dep de lamsrack droog met keukenpapier. Koekenpan: verhit (olijf)olie en bak de lamsrack in 2-3 minuten aan beide kanten bruin. Bereid de lamsrack vervolgens in de oven. Oven (180°C): leg de aangebraden lamsrack in een ovenschaal in het midden van een voorverwarmde oven en bak in 35-40 minuten gaar. Bedruip de lamsrack regelmatig met het vleesvocht. Barbecue: vet de barbecue in met (olijf)olie. Leg de lamsrack op de barbecue en gril de lamsrack in 8-10 minuten aan alle kanten bruin. Gril de lamsrack met gesloten deksel in 40-45 minuten gaar. Regelmatig keren. Laat de lamsrack 10 minuten rusten in aluminiumfolie alvorens aan te snijden. Tip: prik niet met een vork in het vlees, hierdoor blijven de sappen en de smaak behouden. Let op, product door en door verhitten.

Bereiding

haal de lamsrack 24 uur voor bereiding uit de diepvries en leg deze in de koelkast om te ontdooien. Haal de lamsrack 1 uur voor gebruik uit de koelkast uit de verpakking en laat afgedekt op kamertemperatuur komen. Dep de lamsrack droog met keukenpapier.

Koekenpan: verhit (olijf)olie en bak de lamsrack in 2-3 minuten aan beide kanten bruin. Bereid de lamsrack vervolgens in de oven. Oven (180°C): leg de aangebraden lamsrack in een ovenschaal in het midden van een voorverwarmde oven en bak in 35-40 minuten gaar. Bedruip de lamsrack regelmatig met het vleesvocht.

Barbecue: vet de barbecue in met (olijf)olie. Leg de lamsrack op de barbecue en gril de lamsrack in 8-10 minuten aan alle kanten bruin. Gril de lamsrack met gesloten deksel in 40-45 minuten gaar. Regelmatig keren.

Laat de lamsrack 10 minuten rusten in aluminiumfolie alvorens aan te snijden.
Tip: prik niet met een vork in het vlees, hierdoor blijven de sappen en de smaak behouden. Let op, product door en door verhitten.

Bewaaradvies

In het vriesvak -12°C** 1 maand na aankoop. In diepvries -18°C*** zie houdbaarheidsdatum.
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Ten minste houdbaar tot en met: zie voorzijde. Vaak goed na deze datum. Kijk, ruik en proef. Voor gebruik ontdooien in de koelkast. Na ontdooiing en openen, gekoeld bewaren (max. 4°C) en binnen 24 uur consumeren. Ingevroren op: zie onderzijde.

Allergieën

Vrij van
3-Amino-2,4-dichlorophenol, 3-Aminophenol, 4-Hydroxy-Propylamino-3-Nitrofenol, Amandel, Anijsalcohol, Cashewnoot, Eieren, Forel, Gerst, Ginkgo Noten, Glutenbevattende Granen, Haver, Hazelnoot, Hydroxycitronellal, Khorasantarwe, Lactose, Lupine, Macadamianoot, Melatonine, Melk, Mosterd, Noten, Paranoot, Pecannoot, Pijnboompitten, Pinda's, Pistachenoot, Rogge, Salicylaat, Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad, Soja, Spelt, Sulfieten, Tarwe, Vis, Walnoot, Weekdieren, Zalm,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie710 kJ (170 kcal)
Vet10 Gram
waarvan verzadigd4.3 Gram
waarvan onverzadigd5.7 Gram
Koolhydraten0 Gram
waarvan suikers0 Gram
Voedingsvezel0 Gram
Eiwitten20 Gram
Zout0.2 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten