AH Gesneden verspakket yakisoba
5.89 6.89

AH Gesneden verspakket yakisoba

€1.00 euro korting Combineren mogelijk 2-3 pers | 25 m

Combineren met

AH Gesneden verspakket gado gado € 5,89 2-3 pers | 16 m
AH Tikka masala verspakket € 4,49 4 pers | 40 min
AH Gesneden verspakket kip madras € 5,89 2-3 pers | 25 m
AH Gesneden verspakket yakisoba € 5,89 2-3 pers | 25 m
AH Gesneden verspakket black bean noodles € 5,89 2-3 pers | 25 m

Inhoud en Gewicht

  • 2-3 pers | 25 m

Kenmerken

Lactosevrij Veganistisch

Contactgegevens

Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland

Website
ah.nl

Website
ah.be

Merk

AH

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Bereidingswijze:
Inhoud pakket: 1 knoflookteen 1 rode peper 150 g mienestjes 505 g groentemix zakje fruitige saus zakje sesammix Bereiden: 1. Snijd de kipdijfilet in blokjes. Pel de knoflook en snijd fijn. Halveer de rode peper in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd de peper fijn. 2. Kook de mienestjes in een pan met ruim kokend water in 5 minuten gaar en giet af, spoel na met koud water. Laat uitlekken in een zeef of vergiet. 3. Verhit de (zonnebloem)olie in een ruime wok of hapjespan. Bak de kipdijfilet in ca. 7 minuten lichtbruin op middelhoge temperatuur. 4. Voeg de groentemix toe en bak 5-8 minuten mee op hoge temperatuur. Voeg in de laatste minuut de knoflook en rode peper naar smaak toe. 5. Voeg de fruitige saus en gekookte mienestjes toe en warm het geheel goed door. 6. Verdeel het gerecht over de borden en garneer met de sesammix. VEGATIP: Vervang de kipdijfilet door tempeh ketjap. TIP: Lekker met zoetzure komkommersalade.

Bereiding

Inhoud pakket:
1 knoflookteen
1 rode peper
150 g mienestjes
505 g groentemix
zakje fruitige saus
zakje sesammix

Bereiden:
1. Snijd de kipdijfilet in blokjes. Pel de knoflook en snijd fijn. Halveer de rode peper in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd de peper fijn.
2. Kook de mienestjes in een pan met ruim kokend water in 5 minuten gaar en giet af, spoel na met koud water. Laat uitlekken in een zeef of vergiet.
3. Verhit de (zonnebloem)olie in een ruime wok of hapjespan. Bak de kipdijfilet in ca. 7 minuten lichtbruin op middelhoge temperatuur.
4. Voeg de groentemix toe en bak 5-8 minuten mee op hoge temperatuur. Voeg in de laatste minuut de knoflook en rode peper naar smaak toe.
5. Voeg de fruitige saus en gekookte mienestjes toe en warm het geheel goed door.
6. Verdeel het gerecht over de borden en garneer met de sesammix.

VEGATIP: Vervang de kipdijfilet door tempeh ketjap.
TIP: Lekker met zoetzure komkommersalade.

Bewaaradvies

Niet geschikt om thuis in te vriezen.
Ten minste houdbaar tot en met: zie bovenzijde, mits gekoeld bewaard (max. 7°C). Vaak goed na deze datum. Kijk, ruik en proef.

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie504 kJ (120 kcal)
Vet3.7 Gram
waarvan verzadigd0.8 Gram
waarvan onverzadigd2.7 Gram
Koolhydraten15 Gram
waarvan suikers3.6 Gram
Voedingsvezel1.5 Gram
Eiwitten5.9 Gram
Zout0.2 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten