AH Vakslager Bavette graangevoerd
35.99

AH Vakslager Bavette graangevoerd

ca. 900 g

De runder bavette is graangevoerd welke een extra smaak geeft aan het vlees. Omdat het echt werkvlees is is het steviger dan normale biefstuk.

  • Flapmeat/bavette/vinkelap
  • Bijzonder vlees van onze vakslager
  • Graan gevoerd voor meer smaak
  • Vacuum verpakt

Andere kochten ook

AH Vakslager Côte du boeuf € 39,99 ca. 1000 g
AH Vakslager Iberico rack € 8,00 ca. 200 g
AH Vakslager Lams chumps € 23,99 ca. 800 g
AH Vakslager Lamshaasjes € 24,00 ca. 500 g
AH Vakslager Scharrel eendenbout € 8,00 ca. 500 g

Inhoud en Gewicht

  • ca. 900 g

Kenmerken

Glutenvrij Lactosevrij

Contactgegevens

Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland

Website
ah.nl

Website
ah.be

Extra informatie

Van black angus runderen

Land van oorsprong

Argentinië

Gebruik

Bereidingswijze:
haal de bavette 24 uur voor bereiding uit de diepvries en leg deze in de koelkast om te ontdooien. Haal de bavette 1 uur voor gebruik uit de koelkast en uit de verpakking en laat afgedekt op kamertemperatuur komen. Dep de bavette droog met keukenpapier. Koekenpan: verhit (olijf)olie en bak de bavette 5-8 minuten aan alle kanten bruin. Bereid de bavette vervolgens in de oven. Oven (180°C): leg de aangebraden bavette op een rooster in het midden van een voorverwarmde oven en bak in 35-40 minuten gaar. Barbecue: vet de barbecue in met (olijf)olie. Leg de bavette op de barbecue en gril de bavette in 8-10 minuten aan alle kanten bruin. Gril de bavette met gesloten deksel in 40-45 minuten gaar. Regelmatig keren. Laat de bavette 10 minuten rusten in aluminiumfolie alvorens aan te snijden. Tip: prik niet met een vork in het vlees, hierdoor blijven de sappen en de smaak behouden. Let op, product door en door verhitten.

Bereiding

haal de bavette 24 uur voor bereiding uit de diepvries en leg deze in de koelkast om te ontdooien. Haal de bavette 1 uur voor gebruik uit de koelkast en uit de verpakking en laat afgedekt op kamertemperatuur komen. Dep de bavette droog met keukenpapier.

Koekenpan: verhit (olijf)olie en bak de bavette 5-8 minuten aan alle kanten bruin. Bereid de bavette vervolgens in de oven. Oven (180°C): leg de aangebraden bavette op een rooster in het midden van een voorverwarmde oven en bak in 35-40 minuten gaar.

Barbecue: vet de barbecue in met (olijf)olie. Leg de bavette op de barbecue en gril de bavette in 8-10 minuten aan alle kanten bruin. Gril de bavette met gesloten deksel in 40-45 minuten gaar. Regelmatig keren.

Laat de bavette 10 minuten rusten in aluminiumfolie alvorens aan te snijden.
Tip: prik niet met een vork in het vlees, hierdoor blijven de sappen en de smaak behouden. Let op, product door en door verhitten.

Bewaaradvies

In het vriesvak -12°C** 1 maand na aankoop. In diepvries -18°C*** zie houdbaarheidsdatum.
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Ten minste houdbaar tot en met: zie voorzijde. Vaak goed na deze datum. Kijk, ruik en proef. Voor gebruik ontdooien in de koelkast. Na ontdooiing en openen, gekoeld bewaren (max. 4°C) en binnen 24 uur consumeren. Ingevroren op: zie onderzijde.

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie623 kJ (149 kcal)
Vet7.2 Gram
waarvan verzadigd1 Gram
waarvan onverzadigd6.2 Gram
Koolhydraten0 Gram
waarvan suikers0 Gram
Voedingsvezel0 Gram
Eiwitten21 Gram
Zout0.1 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten