Extra informatie
Met de mousline aardappelpuree voor stamppot extra grof zet je gemakkelijk een overheerlijke stamppot op tafel. Voeg een zakje aardappelpuree toe aan 500 ml water, even roeren en klaar is je aardappelpuree! Mousline heeft al sinds de oprichting in 1872 door julius mousline de missie om mensen voedsel met hoge voedingswaarden te bieden met een snelle bereidingstijd. Mousline is van oudsher bekend van het bedenken van innovatieve smaakmakers, waaronder de legendarische mousline aroma in het iconische mousline flesje en de bouillonblokjes. Een verpakking aardappelpuree voor stamppot extra grof bevat 2 zakjes aardappelpuree wat goed is voor 2 porties per zakje.
Land van oorsprong
Nederland
Gebruik
Meerdere bereidingsinstructies, zie etiket:
Gebruiksaanwijzing voor 1 zakje. Pan 10 min. 1) Met rauwe groente: Doe 500ml water in een pan en breng dit aan de kook. Met gekookte groente: Kook 300g rauwe groente. Doe dan 500ml water of groentekookvocht in de pan en breng dit aan de kook. 2) Met rauwe of gekookte groente: Neem de pan van het vuur. Voeg, al roerend met een garde, de inhoud van het zakje aardappelpuree toe. Zout en boter toevoegen is niet nodig. 3) Met rauwe of gekookte groente: Roer de groente (300g rauwe groente of gekookte groente) door de aardappelpuree. 4) Met rauwe of gekookte groente: Verwarm het geheel eventueel en roer nog even goed door.
Bereiding
Gebruiksaanwijzing voor 1 zakje. Pan 10 min. 1) Met rauwe groente: Doe 500ml water in een pan en breng dit aan de kook. Met gekookte groente: Kook 300g rauwe groente. Doe dan 500ml water of groentekookvocht in de pan en breng dit aan de kook. 2) Met rauwe of gekookte groente: Neem de pan van het vuur. Voeg, al roerend met een garde, de inhoud van het zakje aardappelpuree toe. Zout en boter toevoegen is niet nodig. 3) Met rauwe of gekookte groente: Roer de groente (300g rauwe groente of gekookte groente) door de aardappelpuree. 4) Met rauwe of gekookte groente: Verwarm het geheel eventueel en roer nog even goed door.
Serveer suggestie
Voor wat extra kleur en een lekkere bite. Snijd wat blokjes rode paprika, bak deze kort en roer ze door de stamppot. Voor een favoriet onder de kleintjes! 'Spinazie stamppot'. Bereid 1 pakje diepvries spinazie (ca 450g) volgens de bereidingswijze en meng dit door de aardappelpuree die is aangemaakt met 450ml water ipv 500ml water.
Bewaaradvies
koel en droog bewaren