Extra informatie
Met de mousline aardappelpuree voor ovenschotel zet je gemakkelijk een overheerlijke ovenschotel op tafel. Voeg een zakje aardappelpuree toe aan 500 ml water, even roeren en klaar is je aardappelpuree! Mousline heeft al sinds de oprichting in 1872 door julius mousline de missie om mensen voedsel met hoge voedingswaarden te bieden met een snelle bereidingstijd. Mousline is van oudsher bekend van het bedenken van innovatieve smaakmakers, waaronder de legendarische mousline aroma in het iconische mousline flesje en de bouillonblokjes. Een verpakking aardappelpuree ovenschotel bevat 2 zakjes aardappelpuree wat goed is voor 2 porties per zakje.
Land van oorsprong
Nederland
Gebruik
Meerdere bereidingsinstructies, zie etiket:
Gebruiksaanwijzing voor 1 zakje. Oven 40 min. 1) Bereid naar eigen smaak groenten en eventueel vlees. Schep deze in een ingevette ovenschaal. Verwarm de oven voor op 200°C graden. 2) Bereid de aardappelpuree: Doe 600ml koud water in een kom en voeg, al roerend met een garde, de inhoud van het zakje aardappelpuree toe. 3) Roer de puree goed door en laat 2 min, staan. roer de puree daarna nogmaals goed door. Zout of boter toevoegen is NIET nodig. 4) Verdeel de puree over de groenten en eventueel vlees. Zet de ovenschotel in de oven gedurende 40 min.
Bereiding
Gebruiksaanwijzing voor 1 zakje. Oven 40 min. 1) Bereid naar eigen smaak groenten en eventueel vlees. Schep deze in een ingevette ovenschaal. Verwarm de oven voor op 200°C graden. 2) Bereid de aardappelpuree: Doe 600ml koud water in een kom en voeg, al roerend met een garde, de inhoud van het zakje aardappelpuree toe. 3) Roer de puree goed door en laat 2 min, staan. roer de puree daarna nogmaals goed door. Zout of boter toevoegen is NIET nodig. 4) Verdeel de puree over de groenten en eventueel vlees. Zet de ovenschotel in de oven gedurende 40 min.
Serveer suggestie
Voor een feestelijke twist! "aardappeltoefjes uit de oven". Extra benodigdheden spuitzak & bakpapier. 1) bereid de aardappelpuree volgens de gebruiksaanwijzing. 2) leg een bakvel op een bakplaat. 3) vul de spuitzak en spuit de aardappelpuree als toefjes op de bakplaat. 4) 40 min. in de oven en klaar. Voor een knapperig korstje met een kruiden twist. Strooi wat gedroogde rozemarijn, paneermeel en olijfolie over de puree en zet dit in de oven tot er een goudbruin korstje op zit. 500ml water.
Bewaaradvies
koel en droog bewaren.