Extra informatie
Met de mousline aardappelpuree a la minute creme fraiche zet je gemakkelijk een overheerlijke aardappelpuree op tafel. Voeg een zakje aardappelpuree toe aan 500 ml water, even roeren en klaar is je aardappelpuree! Mousline heeft al sinds de oprichting in 1872 door julius mousline de missie om mensen voedsel met hoge voedingswaarden te bieden met een snelle bereidingstijd. Mousline is van oudsher bekend van het bedenken van innovatieve smaakmakers, waaronder de legendarische mousline aroma in het iconische mousline flesje en de bouillonblokjes. Een verpakking aardappelpuree a la minute creme fraiche bevat 2 zakjes aardappelpuree wat goed is voor 2 porties per zakje.
Land van oorsprong
Nederland
Gebruik
Meerdere bereidingsinstructies, zie etiket:
Gebruiksaanwijzing voor 1 zakje. Pan of waterkoker 5 min. 1) Doe tussen de 350ml en 400ml water in een pan of waterkoker en breng dit aan de kook. Giet het water in een schaal of kom. 2) Voeg geleidelijk, al roerend met een garde, de inhoud van het zakje toe. Zout en boter toevoegen is NIET nodig.
Magnetron 5 min. 1) Doe tussen de 350ml en 400ml koud water in een kom en voeg al roerend met een garde de inhoud van het zakje toe. 2) Verwarm de puree 4 min. in de magnetron op vol vermogen (± 800 watt). Roer de puree na 1,5 min en aan het einde van de bereiding even door. Zout en boter toevoegen is NIET nodig.
Bereiding
Gebruiksaanwijzing voor 1 zakje. Pan of waterkoker 5 min. 1) Doe tussen de 350ml en 400ml water in een pan of waterkoker en breng dit aan de kook. Giet het water in een schaal of kom. 2) Voeg geleidelijk, al roerend met een garde, de inhoud van het zakje toe. Zout en boter toevoegen is NIET nodig.
Magnetron 5 min. 1) Doe tussen de 350ml en 400ml koud water in een kom en voeg al roerend met een garde de inhoud van het zakje toe. 2) Verwarm de puree 4 min. in de magnetron op vol vermogen (± 800 watt). Roer de puree na 1,5 min en aan het einde van de bereiding even door. Zout en boter toevoegen is NIET nodig.
Serveer suggestie
Voor een dagje vis met een pittige twist. Roer een theelepel Zaanse mosterd door de aardappelpuree en serveer dit met een stukje witvis zoals kabeljauwfilet. Voor een dagje vis met een Italiaanse twist. Meng 3 handjes rucola sla en blokjes tomaat (zonder vruchtvlees) door de aardappelpuree en serveer dit met een stukje witvis zoals kabeljauwfilet
Bewaaradvies
koel en droog bewaren.