AH Vakslager Runder tritip graangevoerd
29.59

AH Vakslager Runder tritip graangevoerd

ca. 800 g

Andere kochten ook

AH Vakslager Côte du boeuf € 39,99 ca. 1000 g
AH Vakslager Iberico rack € 8,00 ca. 200 g
AH Vakslager Lams chumps € 23,99 ca. 800 g
AH Vakslager Lamshaasjes € 24,00 ca. 500 g
AH Vakslager Lamsrack € 43,99 ca. 800 g

Inhoud en Gewicht

  • ca. 800 g

Kenmerken

Glutenvrij Lactosevrij

Contactgegevens

Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland

Website
ah.nl

Website
ah.be

Land van oorsprong

Australië

Gebruik

Bereidingswijze:
haal de tri-tip 24 uur voor gebruik uit de vriezer en leg deze in de koelkast om te ontdooien. Haal de tri-tip 1 uur voor gebruik uit de koelkast en uit de verpakking en laat afgedekt op kamertemperatuur komen. Dep de tri-tip droog met keukenpapier. Koekenpan: verhit (olijf)olie en bak de tri-tip in 5-8 minuten rondom bruin. Bereid de tri-tip vervolgens in de oven. Oven (180°C): plaats de aangebraden tri-tip in een ovenschaal in het midden van een voorverwarmde oven en bak 35-40 minuten. Barbecue: vet de barbecue in met (olijf)olie. Leg de tri-tip op de barbecue en gril de tri-tip 8-10 minuten aan alle kanten bruin. Gril de tri-tip met gesloten deksel in 40-45 minuten gaar. Regelmatig keren. Laat de tri-tip 10 minuten rusten in aluminiumfolie alvorens aan te snijden. Tip: prik niet met een vork in het vlees, hierdoor blijven de sappen en de smaak behouden. Let op, product door en door verhitten.

Bereiding

haal de tri-tip 24 uur voor gebruik uit de vriezer en leg deze in de koelkast om te ontdooien. Haal de tri-tip 1 uur voor gebruik uit de koelkast en uit de verpakking en laat afgedekt op kamertemperatuur komen. Dep de tri-tip droog met keukenpapier. Koekenpan: verhit (olijf)olie en bak de tri-tip in 5-8 minuten rondom bruin. Bereid de tri-tip vervolgens in de oven. Oven (180°C): plaats de aangebraden tri-tip in een ovenschaal in het midden van een voorverwarmde oven en bak 35-40 minuten. Barbecue: vet de barbecue in met (olijf)olie. Leg de tri-tip op de barbecue en gril de tri-tip 8-10 minuten aan alle kanten bruin. Gril de tri-tip met gesloten deksel in 40-45 minuten gaar. Regelmatig keren. Laat de tri-tip 10 minuten rusten in aluminiumfolie alvorens aan te snijden. Tip: prik niet met een vork in het vlees, hierdoor blijven de sappen en de smaak behouden. Let op, product door en door verhitten.

Bewaaradvies

In het vriesvak -12°C** 1 maand na aankoop. In diepvries -18°C*** zie houdbaarheidsdatum.
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Ten minste houdbaar tot en met: zie voorzijde. Vaak goed na deze datum. Kijk, ruik en proef. Voor gebruik ontdooien in de koelkast. Na ontdooiing en openen, gekoeld bewaren (max. 4°C) en binnen 24 uur consumeren. Ingevroren op: zie onderzijde.

Allergieën

Vrij van
3-Amino-2,4-dichlorophenol, 3-Aminophenol, 4-Hydroxy-Propylamino-3-Nitrofenol, Amandel, Anijsalcohol, Cashewnoot, Eieren, Forel, Gerst, Ginkgo Noten, Glutenbevattende Granen, Haver, Hazelnoot, Hydroxycitronellal, Khorasantarwe, Lactose, Lupine, Macadamianoot, Melatonine, Melk, Mosterd, Noten, Paranoot, Pecannoot, Pijnboompitten, Pinda's, Pistachenoot, Rogge, Salicylaat, Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad, Soja, Spelt, Sulfieten, Tarwe, Vis, Walnoot, Weekdieren, Zalm,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie675 kJ (161 kcal)
Vet8.6 Gram
waarvan verzadigd3.1 Gram
waarvan onverzadigd5.5 Gram
Koolhydraten0 Gram
waarvan suikers0 Gram
Voedingsvezel0 Gram
Eiwitten21 Gram
Zout0.1 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten