AH Vakslager Runder shortribs
59.99

AH Vakslager Runder shortribs

ca. 1500 g

Andere kochten ook

AH Vakslager Côte du boeuf € 39,99 ca. 1000 g
AH Vakslager Iberico rack € 8,00 ca. 200 g
AH Vakslager Lamshaasjes € 24,00 ca. 500 g
AH Vakslager Lamsrack € 43,99 ca. 800 g
AH Vakslager Scharrel eendenbout € 8,00 ca. 500 g

Inhoud en Gewicht

  • ca. 1500 g

Kenmerken

Glutenvrij Lactosevrij

Contactgegevens

Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland

Website
ah.nl

Website
ah.be

Land van oorsprong

Australië

Gebruik

Bereidingswijze:
haal de shortribs 24 uur voor bereiding uit de diepvries en leg deze in de koelkast om te ontdooien. Haal de shortribs 1 uur voor gebruik uit de koelkast en uit de verpakking en laat afgedekt op kamertemperatuur komen. Verwijder voor bereiding zorgvuldig de vliezen van de shortribs. Dep de shortribs droog met keukenpapier. Oven (110°C): wikkel de shortribs in aluminiumfolie en plaats op het rooster in het midden van een voorverwarmde oven. Plaats een lekbak onder de shortribs. Gaar de shortribs 6-7 uur. Barbecue (80°C): vet de barbecue in met (olijf)olie. Gril de shortribs met gesloten deksel op matige temperatuur in 6-7 uur gaar. Regelmatig keren. Laat de shortribs 10 minuten rusten in aluminiumfolie alvorens aan te snijden. Tip: prik niet met een vork in het vlees, hierdoor blijven de sappen en de smaak behouden. Let op, product door en door verhitten.

Bereiding

haal de shortribs 24 uur voor bereiding uit de diepvries en leg deze in de koelkast om te ontdooien. Haal de shortribs 1 uur voor gebruik uit de koelkast en uit de verpakking en laat afgedekt op kamertemperatuur komen. Verwijder voor bereiding zorgvuldig de vliezen van de shortribs. Dep de shortribs droog met keukenpapier.

Oven (110°C): wikkel de shortribs in aluminiumfolie en plaats op het rooster in het midden van een voorverwarmde oven. Plaats een lekbak onder de shortribs. Gaar de shortribs 6-7 uur.

Barbecue (80°C): vet de barbecue in met (olijf)olie. Gril de shortribs met gesloten deksel op matige temperatuur in 6-7 uur gaar. Regelmatig keren.

Laat de shortribs 10 minuten rusten in aluminiumfolie alvorens aan te snijden.
Tip: prik niet met een vork in het vlees, hierdoor blijven de sappen en de smaak behouden. Let op, product door en door verhitten.

Bewaaradvies

In het vriesvak -12°C** 1 maand na aankoop. In diepvries -18°C*** zie houdbaarheidsdatum.
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Ten minste houdbaar tot en met: zie voorzijde. Vaak goed na deze datum. Kijk, ruik en proef. Voor gebruik ontdooien in de koelkast. Na ontdooiing en openen, gekoeld bewaren (max. 4°C) en binnen 24 uur consumeren. Ingevroren op: zie onderzijde.

Allergieën

Vrij van
3-Amino-2,4-dichlorophenol, 3-Aminophenol, 4-Hydroxy-Propylamino-3-Nitrofenol, Amandel, Anijsalcohol, Cashewnoot, Eieren, Forel, Gerst, Ginkgo Noten, Glutenbevattende Granen, Haver, Hazelnoot, Hydroxycitronellal, Khorasantarwe, Lactose, Lupine, Macadamianoot, Melatonine, Melk, Mosterd, Noten, Paranoot, Pecannoot, Pijnboompitten, Pinda's, Pistachenoot, Rogge, Salicylaat, Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad, Soja, Spelt, Sulfieten, Tarwe, Vis, Walnoot, Weekdieren, Zalm,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie972 kJ (234 kcal)
Vet18 Gram
waarvan verzadigd8 Gram
waarvan onverzadigd10 Gram
Koolhydraten0 Gram
waarvan suikers0 Gram
Voedingsvezel0 Gram
Eiwitten18 Gram
Zout0.2 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten