AH Vakslager Picanha grasgevoerd
32.99

AH Vakslager Picanha grasgevoerd

ca. 1100 g

Andere kochten ook

AH Vakslager Côte du boeuf € 39,99 ca. 1000 g
AH Vakslager Lams chumps € 23,99 ca. 800 g
AH Vakslager Lamshaasjes € 24,00 ca. 500 g
AH Vakslager Lamsrack € 43,99 ca. 800 g
AH Vakslager Scharrel eendenbout € 8,00 ca. 500 g

Inhoud en Gewicht

  • ca. 1100 g

Kenmerken

Glutenvrij Lactosevrij

Contactgegevens

Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland

Website
ah.nl

Website
ah.be

Land van oorsprong

Argentinië

Gebruik

Bereidingswijze:
haal de picanha 24 uur voor bereiding uit de diepvries en leg deze in de koelkast om te ontdooien. Haal de picanha 1 uur voor gebruik uit de verpakking en laat afgedekt op kamertemperatuur komen. Dep de picanha droog met keukenpapier. Koekenpan: verhit (olijf)olie en bak de picanha in 5-10 minuten rondom bruin. Bereid de picanha vervolgens in de oven. Oven (180°C): leg de picanha op het rooster in het midden van een voorverwarmde oven. Bak de picanha in 35-40 minuten gaar. Barbecue: vet de barbecue in met (olijf)olie. Gril de picanha met gesloten deksel in 40-45 minuten gaar. Gril de vetrand in 5-10 minuten als laatste af. Laat de picanha 10 minuten rusten in aluminiumfolie alvorens aan te snijden. Tip: prik niet met een vork in het vlees, hierdoor blijven de sappen en smaak behouden. Let op, product door en door verhitten.

Bereiding

haal de picanha 24 uur voor bereiding uit de diepvries en leg deze in de koelkast om te ontdooien. Haal de picanha 1 uur voor gebruik uit de verpakking en laat afgedekt op kamertemperatuur komen. Dep de picanha droog met keukenpapier.

Koekenpan: verhit (olijf)olie en bak de picanha in 5-10 minuten rondom bruin. Bereid de picanha vervolgens in de oven. Oven (180°C): leg de picanha op het rooster in het midden van een voorverwarmde oven. Bak de picanha in 35-40 minuten gaar.

Barbecue: vet de barbecue in met (olijf)olie. Gril de picanha met gesloten deksel in 40-45 minuten gaar. Gril de vetrand in 5-10 minuten als laatste af.

Laat de picanha 10 minuten rusten in aluminiumfolie alvorens aan te snijden.
Tip: prik niet met een vork in het vlees, hierdoor blijven de sappen en smaak behouden. Let op, product door en door verhitten.

Bewaaradvies

In het vriesvak -12°C** 1 maand na aankoop. In diepvries -18°C*** zie houdbaarheidsdatum.
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Ten minste houdbaar tot: zie voorzijde. Vaak goed na deze datum. Kijk, ruik en proef. Voor gebruik ontdooien in de koelkast. Na ontdooiing en openen, gekoeld bewaren (max. 4°C) en binnen 24 uur consumeren. Ingevroren op: zie onderzijde.

Allergieën

Vrij van
3-Amino-2,4-dichlorophenol, 3-Aminophenol, 4-Hydroxy-Propylamino-3-Nitrofenol, Amandel, Anijsalcohol, Cashewnoot, Eieren, Forel, Gerst, Ginkgo Noten, Glutenbevattende Granen, Haver, Hazelnoot, Hydroxycitronellal, Khorasantarwe, Lactose, Lupine, Macadamianoot, Melatonine, Melk, Mosterd, Noten, Paranoot, Pecannoot, Pijnboompitten, Pinda's, Pistachenoot, Rogge, Salicylaat, Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad, Soja, Spelt, Sulfieten, Tarwe, Vis, Walnoot, Weekdieren, Zalm,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie611 kJ (146 kcal)
Vet6.4 Gram
waarvan verzadigd2.7 Gram
waarvan onverzadigd3.7 Gram
Koolhydraten0 Gram
waarvan suikers0 Gram
Voedingsvezel0 Gram
Eiwitten22 Gram
Zout0.13 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten