Land van oorsprong
Nederland
Gebruik
Bereidingswijze:
haal de procureur 24 uur voor gebruik uit de vriezer en leg deze in de koelkast om te ontdooien. Haal de procureur 1 uur voor gebruik uit de koelkast en uit de verpakking en laat afgedekt op kamertemperatuur komen. Dep de procureur droog met keukenpapier.
Oven (150°C): leg de procureur in een ovenschaal in het midden van een voorverwarmde oven en bak in 3 uur gaar.
Barbecue: leg de procureur op de barbecue en gril met gesloten deksel in 3 uur gaar.
Laat de procureur 10 minuten rusten in aluminiumfolie alvorens aan te snijden.
Tip: prik niet met een vork in het vlees, hierdoor blijven de sappen en de smaak behouden. Let op, product door en door verhitten.
Bereiding
haal de procureur 24 uur voor gebruik uit de vriezer en leg deze in de koelkast om te ontdooien. Haal de procureur 1 uur voor gebruik uit de koelkast en uit de verpakking en laat afgedekt op kamertemperatuur komen. Dep de procureur droog met keukenpapier.
Oven (150°C): leg de procureur in een ovenschaal in het midden van een voorverwarmde oven en bak in 3 uur gaar.
Barbecue: leg de procureur op de barbecue en gril met gesloten deksel in 3 uur gaar.
Laat de procureur 10 minuten rusten in aluminiumfolie alvorens aan te snijden.
Tip: prik niet met een vork in het vlees, hierdoor blijven de sappen en de smaak behouden. Let op, product door en door verhitten.
Bewaaradvies
In het vriesvak -12°C** 1 maand na aankoop. In diepvries -18°C*** zie houdbaarheidsdatum.
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Ten minste houdbaar tot en met: zie voorzijde. Vaak goed na deze datum. Kijk, ruik en proef. Voor gebruik ontdooien in de koelkast. Na ontdooiing en openen, gekoeld bewaren (max. 4°C) en binnen 24 uur consumeren.
Ingevroren op: zie onderzijde.
Allergieën
Vrij van
Amandel,
Cashewnoot,
Eieren,
Gerst,
Glutenbevattende Granen,
Haver,
Hazelnoot,
Khorasantarwe,
Lactose,
Lupine,
Macadamianoot,
Melk,
Mosterd,
Noten,
Paranoot,
Pecannoot,
Pinda's,
Pistachenoot,
Rogge,
Schaaldieren,
Selderij,
Sesamzaad,
Soja,
Spelt,
Sulfieten,
Tarwe,
Vis,
Walnoot,
Weekdieren,