AH Vakslager Iberico ribfingers
14.85

AH Vakslager Iberico ribfingers

ca. 450 g

Andere kochten ook

AH Vakslager Côte du boeuf € 39,99 ca. 1000 g
AH Vakslager Iberico rack € 8,00 ca. 200 g
AH Vakslager Lams chumps € 23,99 ca. 800 g
AH Vakslager Lamshaasjes € 24,00 ca. 500 g
AH Vakslager Scharrel eendenbout € 8,00 ca. 500 g

Inhoud en Gewicht

  • ca. 450 g

Kenmerken

Glutenvrij Lactosevrij

Contactgegevens

Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland

Website
ah.nl

Website
ah.be

Land van oorsprong

Spanje

Gebruik

Bereidingswijze:
haal de ribfingers 24 uur voor bereiding uit de diepvries en leg deze in de koelkast om te ontdooien. Haal de ribfingers 30 minuten voor gebruik uit de koelkast en uit de verpakking en laat afgedekt op kamertemperatuur komen. Dep de ribfingers droog met keukenpapier. Oven (120°C): leg de ribfingers in een ovenschaal in het midden van een voorverwarmde oven. Bak de ribfingers in 3 uur gaar. Barbecue: vet de barbecue in met (olijf)olie. Gril de ribfingers met gesloten deksel in 3 uur gaar. Regelmatig keren. Laat de ribfingers 10 minuten rusten in aluminiumfolie alvorens aan te snijden. Tip: prik niet met een vork in het vlees, hierdoor blijven de sappen en smaak behouden. Let op, product door en door verhitten.

Bereiding

haal de ribfingers 24 uur voor bereiding uit de diepvries en leg deze in de koelkast om te ontdooien. Haal de ribfingers 30 minuten voor gebruik uit de koelkast en uit de verpakking en laat afgedekt op kamertemperatuur komen. Dep de ribfingers droog met keukenpapier.

Oven (120°C): leg de ribfingers in een ovenschaal in het midden van een voorverwarmde oven. Bak de ribfingers in 3 uur gaar.

Barbecue: vet de barbecue in met (olijf)olie. Gril de ribfingers met gesloten deksel in 3 uur gaar. Regelmatig keren.

Laat de ribfingers 10 minuten rusten in aluminiumfolie alvorens aan te snijden.
Tip: prik niet met een vork in het vlees, hierdoor blijven de sappen en smaak behouden. Let op, product door en door verhitten.

Bewaaradvies

In het vriesvak -12°C** 1 maand na aankoop. In diepvries -18°C*** zie houdbaarheidsdatum.
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Ten minste houdbaar tot en met: zie voorzijde. Vaak goed na deze datum. Kijk, ruik en proef. Voor gebruik ontdooien in de koelkast. Na ontdooiing en openen, gekoeld bewaren (max. 4°C) en binnen 24 uur consumeren. Ingevroren op: zie onderzijde.

Allergieën

Vrij van
3-Amino-2,4-dichlorophenol, 3-Aminophenol, 4-Hydroxy-Propylamino-3-Nitrofenol, Amandel, Anijsalcohol, Cashewnoot, Eieren, Forel, Gerst, Ginkgo Noten, Glutenbevattende Granen, Haver, Hazelnoot, Hydroxycitronellal, Khorasantarwe, Lactose, Lupine, Macadamianoot, Melatonine, Melk, Mosterd, Noten, Paranoot, Pecannoot, Pijnboompitten, Pinda's, Pistachenoot, Rogge, Salicylaat, Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad, Soja, Spelt, Sulfieten, Tarwe, Vis, Walnoot, Weekdieren, Zalm,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie1553 kJ (376 kcal)
Vet36 Gram
waarvan verzadigd15 Gram
waarvan onverzadigd21 Gram
Koolhydraten0 Gram
waarvan suikers0 Gram
Voedingsvezel0 Gram
Eiwitten13 Gram
Zout0.1 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten