Land van oorsprong
Spanje
Gebruik
Bereidingswijze:
haal de ribs 24 uur voor bereiding uit de diepvries en leg deze in de koelkast om te ontdooien. Haal de ribs 1 uur voor gebruik uit de koelkast en uit de verpakking en laat afgedekt op kamertemperatuur komen. Dep de ribs droog met keukenpapier.
Oven (120°C): leg de ribs in een ovenschaal in het midden van een voorverwarmde oven en gaar de ribs 2,5-3 uur.
Barbecue: vet de barbecue in met (olijf)olie. Gril de ribs met gesloten deksel in 2,5-3 uur gaar. Regelmatig keren.
Laat de ribs 10 minuten rusten in aluminiumfolie alvorens aan te snijden.
Tip: prik niet met een vork in het vlees, hierdoor blijven de sappen en de smaak behouden. Let op, product door en door verhitten.
Bereiding
haal de ribs 24 uur voor bereiding uit de diepvries en leg deze in de koelkast om te ontdooien. Haal de ribs 1 uur voor gebruik uit de koelkast en uit de verpakking en laat afgedekt op kamertemperatuur komen. Dep de ribs droog met keukenpapier.
Oven (120°C): leg de ribs in een ovenschaal in het midden van een voorverwarmde oven en gaar de ribs 2,5-3 uur.
Barbecue: vet de barbecue in met (olijf)olie. Gril de ribs met gesloten deksel in 2,5-3 uur gaar. Regelmatig keren.
Laat de ribs 10 minuten rusten in aluminiumfolie alvorens aan te snijden.
Tip: prik niet met een vork in het vlees, hierdoor blijven de sappen en de smaak behouden. Let op, product door en door verhitten.
Bewaaradvies
In het vriesvak -12°C** 1 maand na aankoop. In diepvries -18°C*** zie houdbaarheidsdatum.
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Ten minste houdbaar tot en met: zie voorzijde. Vaak goed na deze datum. Kijk, ruik en proef. Voor gebruik ontdooien in de koelkast. Na ontdooiing en openen, gekoeld bewaren (max. 4°C) en binnen 24 uur consumeren. Ingevroren op: zie onderzijde.
Allergieën
Vrij van
Amandel,
Cashewnoot,
Eieren,
Gerst,
Glutenbevattende Granen,
Haver,
Hazelnoot,
Khorasantarwe,
Lactose,
Lupine,
Macadamianoot,
Melk,
Mosterd,
Noten,
Paranoot,
Pecannoot,
Pinda's,
Pistachenoot,
Rogge,
Schaaldieren,
Selderij,
Sesamzaad,
Soja,
Spelt,
Sulfieten,
Tarwe,
Vis,
Walnoot,
Weekdieren,