Land van oorsprong
Geboren in: Gehouden in: Geslacht in: Uitgesneden in:
Gebruik
Bereidingswijze:
haal de bavette een half uur voor gebruik uit de koelkast en uit de verpakking en laat afgedekt op kamertemperatuur komen. Dep de bavette droog met keukenpapier. Barbecue: leg de bavette op het heetste deel van de barbecue en gril ca. 3 minuten aan beide zijden. Leg de bavette op indirecte hitte (een koudere plek op de barbecue) en gril langzaam tot het gewenste resultaat; rood kerntemperatuur 48-50°C; medium 54-57°C; doorbakken minimaal 63°C. Keer de bavette regelmatig. Laat de bavette ca. 5 minuten rusten, alvorens aan te snijden.
Bereiding
haal de bavette een half uur voor gebruik uit de koelkast en uit de verpakking en laat afgedekt op kamertemperatuur komen. Dep de bavette droog met keukenpapier. Barbecue: leg de bavette op het heetste deel van de barbecue en gril ca. 3 minuten aan beide zijden. Leg de bavette op indirecte hitte (een koudere plek op de barbecue) en gril langzaam tot het gewenste resultaat; rood kerntemperatuur 48-50°C; medium 54-57°C; doorbakken minimaal 63°C. Keer de bavette regelmatig. Laat de bavette ca. 5 minuten rusten, alvorens aan te snijden.
Bewaaradvies
Te gebruiken tot en met: zie bovenzijde. Te consumeren uiterlijk op de vermelde datum, mits gekoeld bewaard (max. 4°C).
Allergieën
Vrij van
Amandel,
Cashewnoot,
Eieren,
Gerst,
Glutenbevattende Granen,
Haver,
Hazelnoot,
Khorasantarwe,
Lactose,
Lupine,
Macadamianoot,
Melk,
Mosterd,
Noten,
Paranoot,
Pecannoot,
Pinda's,
Pistachenoot,
Rogge,
Schaaldieren,
Selderij,
Sesamzaad,
Soja,
Spelt,
Sulfieten,
Tarwe,
Vis,
Walnoot,
Weekdieren,